Pobolívání břicha a občasná křeč v 19tt

lucka8383
4. lis 2015

Dneska odpoledne mě začalo pobolívat břicho a teď mě občas aj křeč proběhne.Zítra mám jít na ultrazvuk ale nevím jestli nemám radši zajet do nemocnice pro prevenci.Abych nic nezanedbala.Je tu někdo kdo měl podobný problém jako já.

marticcelli
4. lis 2015

Ahoj, taky jsem mela bolestive krece v podbrisku pred 3 tydny asi 2hodky, uz jsem byla zoufala, prislo to v nedeli vecer, po teple sprse to preslo a hned rano bezela k dr. Ten mi dal za usi, ze teplem se to nema resit, ze jsem mela radeji zajet do nemocnice... diky Bohu miminka jsou v poradku, napsal mi magnosolv na krece a jenamazol na zanet, ktery mi nasel.. pak to bylo ok, ale pred tydnem se mi bolesti vratily, ale trochu jine a pri curani jsem omdlivala, jak to bolelo.. druhy den jsem mela planovanou kontrolu, dle dr. mi zanet presel do mocoveho mechyre, takze mi nasadil marmicor krem i tobolky a zakaz vsecho sladkeho. Cukry podnecuji zanety, je fakt, ze jsem na sladkem ujizdela, ale ted uz jsem si na to zvykla 🙂
Kazdopadne bych zadne takove bolesti nepodcenovala! Mela jsem hrozny strach, uplne te chapu.Radeji si zajed do nemocnice, pokud ti to nepolevilo, ono pry zadne nahle a velke bolesti nejsou uplne normalni..

lucka8383
autor
4. lis 2015

tak jsem povolala babičku a dědu.Babča bude hlídat děcka a děda mě hodí do nemocnice pro jistotu

marticcelli
4. lis 2015

@lucka8383 drzim pesti!

lucka8383
autor
4. lis 2015

Tak jsme naštěstí oba v pořádku.Doktor mi řekl že jsem mám jen trochu namožené břišní svaly protože jsem nastydlá a pčikám jak zběsilá.ale jinak je vše jak má být.Naštěstí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

marticcelli
4. lis 2015

To by me nenapadlo, ze z toho kychani to muze taky bolet 🙂 jesteze to neni nic vazneho, preji rychle uzdraveni

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru