Pocity slabosti a na omdlení. Měla jste některá také tak?

barcachejn
20. lis 2019

Ahojky holky chci se zeptat pomahalo vam v tehotenstvi neco na pocity slabosti nekdy az na omdleni? Jsem skoro ve 20tt a je mi strasne slabo. Na unavu uz jsem si zvykla, ale tohle mi obcas prijde prehnana unava a to uz mam strach. Vim ze to k tehotenstvi zrejme patri, ale mam strach abych sebou lidove nesekla. Dekuji za nazory a zkusenosti.

zelenaesmolda
20. lis 2019

@barcachejn
res to na gynde,muze to byt nedostatek zeleza,horciku nebo problemy s tlakem.bez vysetreni ti nikdo asi nic nerekne...

barcachejn
autor
20. lis 2019

@zelenaesmolda Tlak mam kazdou navstevu bohuzel vyssi,ale asi se tam vydam. Krev mi prave brali a vzdy byla v poradku proto me to zarazi.

elesse
20. lis 2019

Ja dokonce i omdlela a nikoho to moc netrapilo... nastesti tyhle stavy uz presly a zpetne bych rekla, ze mi vadil ranni nedostatek cukru

zuzaadol
21. lis 2019

@barcachejn ahoj Já právě prošla něčím podobným v úterý. V klidu jsem ležela polilo mě obrovské horko,pot a mžitky před očima. Vše hned dvakrát po sobě. Jela jsem na pohotovost: změřili mi tlak, natočili ekg, ultrazvuk a proběhla kontrola. Nic nenašli a nakonec mi paní doktorka řekla, že je to tak brzy sice nezvyklé, ale může se stát že právě v leže malé přilehne dutou žílu a chvíli trvá než se oběh obnoví. Nemám tolik ležet na zádech a když cítím nevolnost sednout si a hýbat nohama.

barcachejn
autor
22. lis 2019

@zuzaadol Dekuji za zkusenost. O te dute zile jsem prave uz neco malo slysela,ja uz ani na zadech lezet nemohu je mi to strasne neprijemne pri tom drive jsem tu polohu milovala a usinala jsem tak rada. Ted uz davam dobre jen bok 🙂 Dekuji pokud se mi to stane znovu vyzkousim.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru