icon

Pohlaví dle utz 14.tt. Nenapoví někdo?

sabinakarlova
19. dub 2021

Ahoj holky, sem stará a nedočkava 🙂 nenajde se některá, která má pohlavi z utz zmakle a nenapovi mi? Dekuji

Pohlaví dle utz 14.tt. Nenapoví někdo?
Strana
z3
juliemichal
10. kvě 2021

@sebinka123 tak schválně zlatíčko,co to je? 😀 😀

hawah
10. kvě 2021

@juliemichal holkaaaa ♥️

juliemichal
10. kvě 2021

@hawah ano na 80% po čtyřech chlapečcích ❤ ❤

sebinka123
10. kvě 2021

Holka 🎉🎉🎉

sebinka123
10. kvě 2021

@juliemichal no fakt, že jo. Ta druhá fotka je jasná. Hurá 🎉🎉🎉netrpělivě jsem čekala a tobě to hrooozne moc preju 🤗😘🌹🌷🌼

sebinka123
10. kvě 2021

@juliemichal proc ty máš ty ultrazvuky všechny vzdycky tak rozmazaný? A jméno?

juliemichal
10. kvě 2021

@sebinka123 děkuji moc jsi zlatíčko,já jsem z toho furt paf 😀 😀 no mi špatně fotí mobil ☹ ☹ njn co bych po něm měla chtít,že jo? 😀 když jsem za něj dávala jen 1800 😀
bude to Anita Marie,ale netuším jak to je,když chci dát 2 jména.tu Marii chci po babičce,která mi umřela 28.10.20 na covid ☹

lilian2111
10. kvě 2021

@juliemichal Tak byla to minule noha a ne pahorek 😁😄 tak gratuluji 😇

juliemichal
10. kvě 2021

@lilian2111 moc děkuji 😘 😍 vůbec tomu nemůžu věřit 😀 😀 ty jo o Matea jsme se snažili 4 roky,říkám si to bude určitě holčička 😀 a nic 😀 u Tobíka jsme se snažili 2 roky,říkám si,tak to bude holčička a ono nic 😀 teď jsme se vůbec nesnažili,mimi mělo být až za 6 let a ejhle otěhotněla jsem neplánovaně a konečně jsem se dočkala holky 😘

sebinka123
10. kvě 2021

@juliemichal ja jsem taky otěhotněla přes antikoncepci, neplánovaně. A taky holka po 3 klucich. A nejhorší těhotenství. Pořád jsme obě o neco bojovaly. A je tu s námi a je dokonalym posledním dilkem do našeho puzzle.

juliemichal
10. kvě 2021

@sebinka123 jé to je krásné zlatíčko 😍 taky jsme neměly lehký průběh 😀 hospitalizace skrz mimoděložní atd atd 😀 😀 no já antinu nebrala,používali jsme přerušovanou metodu 😀 a ejhle je tam malá Anita Marie 😍

babetak
10. kvě 2021

@juliemichal Gratuluji k holčičce 😍 Poslední máme Amelii Marii. Dvě jména nemusíš vůbec řešit, jsou povolené bez nutnosti cokoliv zařizovat, stačí pak jen nahlásit h porodnici 👍

juliemichal
10. kvě 2021

@babetak super,moc děkuji 🙂 no snad to holčička bude napořád 😀 a taky hodně krásné jméno 🙂 já jsem chtěla jen Anitu,ale kvůli babičce,která mi odešla 28.10.20 to bude Anita Marie (Marie po babičce ☹ )

babetak
10. kvě 2021

@juliemichal Taky máme Marii na počest manželovi babičky😘

misa3333
18. kvě 2021

Ahoj holky, jsem hodně zvědavá, doktorka mi zatím nic neřekla, nedokážete z toho poznat,co by to mohlo být?😀

30bar
5. čer 2021

@lilian2111
@sebinka123 holky, tak jste se trefily, čekáme holčičku 🙂

simonastryhalova
Autor odpověď smazal
Strana
z3