icon

Pohlaví miminka v 18. týdnu, co vidíte?

bartosicka
17. pro 2013

ahoj holky, co vidite za pohlavi? (vrchni fotecka)

Pohlaví miminka v 18. týdnu, co vidíte?
ev.ka
•
17. pro 2013

a to Vám to doktor neokomentoval? jinak spíš holka, ale oko laika, že...a i doktoři se občas spletou

bartosicka
autor
•
17. pro 2013

rikal spis holcicku,ale ne jiste...

bartosicka
autor
•
17. pro 2013

@ev.ka prave jsem se chtela zeptat maminek co maji holcicky,jestli maji podobne utzky 🙂

evulinkab
•
17. pro 2013

@bartosicka No já bych to tedy tipla na kluka....Mám chlapečka a ted čekám holku a u chlapečků se mi zdá je to jakoby víc videt mezi tema nožkama(já tam tedy vidím na te vrchni fotce varlátka)..u holčiček bud není videt nic a nebo když je to zespodu zachyceno, tak je to takové to kávové zrno(u sve dcerky, co ted čekám, to bylo krásne videt)

uztotakbude
•
17. pro 2013

já si myslím, že je to holka.

eficenka
•
17. pro 2013

asi holka, mám fotku první dcerky skoro stejnou jako tady, doktorka říkala na 70% holčička a taky je 🙂

lenjii
•
17. pro 2013

Tipuju kluka 🙂

evitaa
•
17. pro 2013

Chudák kdyby to byl kluk - to by měl opravdu mini mini camprlíka. V dílu růžovky, kde byla Linda na utz, byl úplně stejný pohled. Jakub říkal, že nevidí pindíka a dr. mu odpověděla, že tam taky žádný není. Takže za mě asi tak.

dezyre
•
17. pro 2013

Já teda nevím holky co tipujete kluka, ale mám dva, a oboum na ultrazvuku vlál camprlík jak na prvního máje. Tady na té fotečce nic nevlaje :p Podotýkám, že jsme měli jasné kluky už ve 13tt - poznala jsem to i já laik 😀

lucavka
•
17. pro 2013

Taky bych tipla holku. Já mám prvního kluka, teď čekám kluka a holku. A musím se pochlubit vždycky jsem to odhadla dřív než se mi to lékaři odvážili říct 🙂. Jak píše @dezyre - u obou kluků jsem pindíka jasně viděla v 16 a 13 tt.

cacenka_d
•
18. pro 2013

Tak nase primarka to pozna podle tvaru hlavy, holky maji kulatesi a tohle je jak luci tak snad holka? Ale kdo vi, nejsem diagnostik, hlavne, ze jste dravy 🙂

gepe
•
18. pro 2013

@bartosicka a neni to jedno? 😉 hlavni je, aby vse bylo v poradku a meli jste zdrava miminko 🙂
Jinak, netroufnu odhad, u nas nejdriv ze kluk, pak ze holka, tak jsme se nechali prekvapit 😀 Rikava se: kluk byva jisty, holka vzdy nejista 🙂

bartosicka
autor
•
18. pro 2013

evitaa : tvuj kometar me faaaakt pobavil 😀 😀 😀

holky, tohle je jeste fotecka ze dneska, opravdu to vypada spis na holku...

bartosicka
autor
•
18. pro 2013

@dezyre ja mam jednoho kluka a vypadal jinak...tak snad holcinka 🙂

bartosicka
autor
•
8. led 2014

Holkyyy🙂 fotecka zespoda,pohlavi...

veronykaa
•
9. led 2014

no pindíka jsem viděla od známé, ale tady vidím holčičku.. ale radši se zeptej dr. 😀

bonavoxa
•
9. led 2014

Vidím holčičku. 🙂

mili00
•
9. led 2014

@bartosicka no nevím spíš holčička 🙂, ale pindík může být schovaný 😀