icon

Poraďte. Je boulení náznak, že je mimi v pořádku?

zuzibuzi
15. dub 2020

Holky jsem 19tt a stale cekam na pokyby a kopanecky.. Jak krome toho poznam ze je malej vporadku... Muzu bejt klidna ze se mi malej aspon bouli.. Neboli je bouleni naznak ze je mimi vporadku dekuji

krupka3
•
15. dub 2020

Jaky je pro tebe rozdil mezi boulenim a pohyby? Kdyz se dite vybouli, tak se prece taky hybe. Zadne vetsi potvrzeni nepotrebujes.

zuzibuzi
autor
•
15. dub 2020

Dik ted jsi mi dala.. Ale mas pravdu.. Jsem podruhe tehule a u prvniho syna uz si to tak nepamatuji..

alilali
•
15. dub 2020

@zuzibuzi Na ty pohyby, ty, který chceš cítit si můžeš počkat klidně ještě tři týdny. To, že se ti mimino boulí, je taky pohyb.

zuzibuzi
autor
•
15. dub 2020

Ted si pripadam jak debil.. Vim ze si na pohyby ktere jdou citit a kopanecky pockam.. Ale to ze bouleni je taky pohyb je svata pravda ted si klepu na celo jaky jsem blbec

barmil
•
15. dub 2020

@zuzibuzi ja nechapu, proc se tady na to same ptas obden. Pises sem uz od 16/17tt, dokonce i s fotkama bricha. Pritom uz dite mas. Fakt to nepoznas, nebo se jen nudis?

misulekarafiatu
•
15. dub 2020

@zuzibuzi ahojky já jsem teď 22+3 a taky ještě žádný poradny kopané a to čekám dvě 🙂ale také mi nejdřív začalo takový boule i jak tam plavali a jen večer nebo v noci ale už tak týden trošku kopou ale zatím jen tak něžné, ale už konečně i během dne. Taky hodně záleží jak hubená jsi a každá mamca to cítí jinak a v jiným tt 🙂ale chápu tě, já už se úplně modlila ať už začnou kopat abych věděla že jsou v pořádku 🙂🙏

veruuu_kubesovic
•
15. dub 2020

@zuzibuzi boulení je většinou, když máš vpředu placentu, kopance když je vzadu...

zuzibuzi
autor
•
15. dub 2020

Nevim kde mam placentu ale kdyz to tak pisete tak ji mam asi ve predu kdyz bouli.. A kopance jeste nemam a necitim.. Diky

misulekarafiatu
•
15. dub 2020

Já mám vzadu placentu a bouli a i kopou 🙂🙂

alilali
•
15. dub 2020

@zuzibuzi Taky máš třeba líné miminko, tu placentu, jak se zde zmiňovala nebo prcek je ještě malý a hýbe se, jen ty to necítíš tolik 🙂

zuzibuzi
autor
•
15. dub 2020

Za chvili se dockam.. Muze to bejt placenta nebo line mimi..