Při úklidu mě začalo bolet bříško, jsem ve 14tt
ahoj, uklízela jsme a zničeho nic mě začalo pobolívat bříško, podobná bolest jao u menstruace, ale silnější a zničeho nic mám výtok, jsem v 14tt a čekám dvojčátka. Myslíte že je to normální, nebo jeněco špatně?
tak ja dneska zase uklizela, jsem 12 týden, a najednou mi při použití saponatu začalo být šíleně blbě, pak jsem se pěkně poblila a začalo mě bolet břicho jako při ms, musela jsem jít na dve hodky do postele a je to dobrý
Ahoj ja jsem 15tt a mam za sebou stěhování a stávalo se mi to samé kdyz jsem se přetáhla, balení a uklízení a vsechno. Proste ti to male oznamuje ze je tam taky a ze si mas odpočinout... Vždycky mi pomohlo natáhnout se aspon na hodku a na chvilku i nohy nahoru... A ted uz se snažím byt víc v klidu, i kdyz občas to neodhadnu....
@dadanana
ahojte tak ja som tu nakukla s rovnakym problemom,predchvilou som sa zobudila a strasna bolest brucha,ale doslova brucha nie podbruska:/...som v 26tt,a uzivam magnezium,aj zelezo...som zas cela dolakana:/
Ahoj, taky kdyz jsem v "zaprahu" me rozboli cely bricho. Jdu si na chvili lehnout a povoli to. Asi to bude normalni. Rikala jsem i mudr. a jen pokrcila rameny.
holky, taky to mívám, ať už při úklidu, nebo při delší a svižnější procházce...malej začne kopat a po chvíli odpočinku je to celkem ok...jen někdy se mi stává, jako bych měla namožené svaly v podbříšku, řekla bych, že je to asi normální - prcek prospívá, dle mudr je cca o týden větší, než má být, je čipernej a to je hlavní 🙂
Já jsem 22tt a křeče a bolení bříška mám už skoro od začátku těhotenství. Jsem od začátku na neschopence (těhotenství mi jsem "chytla" zároveň s chřipkou 🙂)) a pak jsem měla hrozné nevolnosti, tak mě doktorka nechala doma), takže jsem v klidu a většinu času proležím. A můžu říct, že i tak mě bolí jakoby celá děloha a i bříško až v oblasti žaludku a dostávám semtam křeče. A to ani nemluvím po sexu, to se kolikrát nemůžu narovnat😉 ale pokaždé se na to ptám doktorky a říkala, že je to normální, jak se děloha natahuje a všechno se tam posunuje a tlačí a ještě když do toho bolavého malý semtam kopne, tak je to masakr😉 kor pokud tam mas malicke dva, tak se to natahuje o to vic. Ale pomáhá mi na to lehnout si na bok do klubíčka, ale tak aby nohy netlačily na bříško, někdy i trošku teplejší sprcha, nebo i vana, aby se svaly prohřaly (ne moc horká, to zas není dobré pro miminko) a dobre je se i hodně protahovat, cvičit a posilovat pánevní dno (ve fotoalbu mám kdyžtak nějaké cviky😉. Pomáhá mi i hodně sednout si na turka, spojit ruce nad hlavou a vytáhnout se za nima, to se uvolní bříško i záda. Na křeče je dobré magnesium. A o tom výtoku jsem taky četla že se hodně dělává (semtam se mi taky objeví) a že děloha se během těhotenství připravuje na porod a už si semtam zkusí slabší kontrakci, kterou ani necítíš nebo jen slabě. Tím, že se výtok hromadí v pochvě a do toho asi přijde ta "kontrakce", tak toho vyteče víc zároveň. Není to z žádné odborné knížky, tak nevím jestli je to pravda😉 o výtoku vím, že to má spousta těhulek, ale pokud k tomu nemáš nějaké pálení, tak si myslím, že je to normální😉

Já když cítím píchání nebo bolení, je to znamení, že mám zvolnit. Je pak jedno jestli je to rychlost chůze, nebo cokoliv namáhavějšího. Je pravda, že tak brzo jako ty jsem to neměla, je možné, že je to dvojčátky, nejspíš budou náročnější 🙂 chce to opatrně a říct to pak doktorce