Přibírání v těhotenství. Nenabírám nějak moc?

8. črc 2022

Ahoj všem, schovávám se za anonym, protože váha je pro mě trošku citlivější téma..
Chci se zeptat jak jste na tom s přibíráním v těhotenství.. Jestli třeba já nenabírám nějak moc.. :( Jsem 27+6tt a mám nahoře 5 kilo. Je fakt, že jsem teď měla skok z předposlední kontroly na poslední (4 kila). Sestra se právě nějak moc netvářila, ale doktorka mi nic neřekla, tak já nevím.
Budu ráda za vaše reakce, děkuji.

anickaaa28
8. črc 2022

Jestli myslíš celkove do ted tak to není moc.Ja u prvni přibrala všeho všudy 11 kg,u druhého skoro 33 kg byla jsem zavodnena. Ted u tohohle třetího se vším všudy 13 kg ale ja uz mam termín v srpnu.Mam do toho tehotenskou cukrovku a zvracela jsem do 6 mesice.....Byla to teda sila ale ted se vaha drží.

tasimia
8. črc 2022

Ja jsem přibrala 12kg za cele těhotenství.
Každopádně 5kg není vůbec moc ;). Kamarádka přibrala a to beze srandy 28kg. Jedla jak divá, páté přes deváté, prý za dva. Šílený. Takže za mě, si úplně v pohodě.

malinkata
8. črc 2022

To je úplně v pohodě.
Já s prvním 8,5kg
S druhým 9
S třetím 12
A teď 6 a termín mám za měsíc.

syslounek
8. črc 2022

Já přibrala 5 během prvního trimestru. Problém je spíš v tom velkém skoku. U mě to šlo pořád pozvolna nahoru až na 20. Jeden větší váhový skok mi taky sestřička komentovala, ale Dr říkala, že je to v pohodě, že problém by bylo několik takových skoků.

palja
8. črc 2022

Já jsem pak na konci těhotenství přibrala skokove 6kg, netvarili se protože jsem měla velké otoky na rukách a nohách, takže mě pak hlídali.

autor
8. črc 2022

Děkuji všem za reakce. Já měla zatím jen tenhle výkyv. :( Jinak všechno probíhá naprosto v pořádku, mimčo se má fajn. Já nemám právě ani žádné otoky, žádné bolesti, ale samozřejmě s tím počítám, že to taky někdy přijde.

vikysek0987
8. črc 2022

Krásných 5 kg....V prvním těhotenství jsem přibrala 20kg,z toho 10kg v prvním trimestru....U druhého-jsem nyní ve 22.týdnu a mám nahoře 10kg,jsem moc zvědavá kam až to vyleze tentokrát..
..

jjasmina
9. črc 2022

Já přibrala 25kg, takže 5 je nic 🤣🤣🤣

amazonkajanik
9. črc 2022

V 5. měsíci jsem zhubla kilo a půl a bylo zle (stres), v šestém zas nabrala a pak to šlo raketově nahoru, ale nic vytknuto nebylo. Takže do sedmého 4kg plus a za další dva 20kg plus 🙄 nejdříve šlo břicho a pak já 😅 spíš je horší to potom shodit, zatím mám dole jen 12kg

ladyes
10. črc 2022

Já s první dcerou přibrala 34 kilo, ale vyloženě jsem si to užívala doma a jen jedla 😅 potom jsem vše shodila a mela ještě o 5 kilo min, s druhou dcerou jsem přibrala 23 kilo 😅 ještě mi chybí zhubnout 5 kilo. A nikdy mi nic neřekli 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru