Připadám si v těhotenství jak hroch. Taky to tak máte nebo jste měly?
Ahoj holky taky to tak máte nebo jste měli připadám si že vypadám jak hroch jsem 15 týden těhotná a připadám si fakt jak obelix i když jsem na váze přibrala půl kg ale zvětšily se mi prsa a pomalu roste bříško ovšem si připadám ale jak kdybych přibrala 15 kg už :D Všichni mi říkají že jsem furt stejná ale oři pohledu na sebe do zrcadla je mi fakt zle jak kdybych mela stehna rozkydané ruce velké 😂 byla jsem zvyklá denně skoro hodně cvičit hodně jsem na sobě makala a teď při Malé a těhotná bez energie ještě do nedávna jsem trávila 90% hlavou v záchodě 🤦🏼♀️😂 tak prostě nemám na cvičení ani pomyšlení tak jestli je to tím že mám ze sebe špatný pocit že se flákám nebo nevím 😂 chápu že teď vypadám jako blbka ale zajmá mě zda to má někdo nebo měl stejné :D u dcery jsem za celé těhotenství přibrala 9 kg tak se hrozím jen ať to teď není více :D a ještě by mě zajmalo kolik by těhotná žena měla sníst cca kcal denně? Jen ze zvědavosti :D tak prosím ty které chcou psát že jsem blbá atd že mě to jen opravdu zajmá a nehodlám miminku nic odpírat 🙂 tak jsem svědavá na to co vy zda jste to měly taky stejné nebo jste si připadaly sexy 😂
@cherie24 jezisi😁 nekdy je lepsi se nedivat😂 a ja se zrovna vcera podivala ma sebe ze zadu a desne se mi rozšířila zada a všechno 😂lepší je se fakt nevidět 😂 no kdybych ještě teď mela řešit prsa, tak si to du hodit😂 strie na zadku, pod levym prsem, tlusta, povolena, rozsirena, 20 kg nahore, no takhle jsem si to nepredstavovala😂😂😂
@skarma007 no to znám, já mám první dcerku z předchozího vztahu a ex byl chroust, stejně vysoký a hubený. Měl něco málo přes 60 kilo a já ke konci 70 a porodila dítě přes 4 kila. Lidi se mě ptali kolik dětí tam mám, jsem vypadala vedle něho jak vyvržená velryba. 🤦 Stávající partner je naštěstí větší, vyšší i nasvalený, tak si nepřidám tak blbě a doufám, že ho ani nedoženu váhově. To už by bylo fakt zlý 😄
Tak na mě to bylo vidět okamžitě byla jsem hrozně nafouklá,takže jsem se blbě cejtila už od 4 tejdne😃A finále hrůza 33 kilo nahoře🙄Ke konci už to šlo samo ani jsem se nemusela cpát,takže mega hroch už jsem i brečela,že chci rodit a když jsem rodila,tak jsem brečela,že už nechci rodit😃Váhu jsem tajila a v porodnici to napráskala sestra,seděl u mě manžel a ona se mě zeptá,,vy jste přibrala 33 kilo?a bylo to venku😃Hold jsem si dopřávala,ani né tak dobrůtky,ale spíš velký porce a často.Ale do 3 měsíců 22kilo dole teď to jde pomalu,ale jde.
Ahoj holky, mám to úplně stejný 🙄.. jsem 15tt a nahoře mám neskutečných 8kg 😬 (původní váha 74kg na 168cm).. Největší problém byl už v začátku těhu, musela jsem zůstat na PN kvůli krevní sraženině, takže přechod z fyzicky náročného pracovního nasazení na klidový režim. Byla jsem nafouklá už v den očekávané mens., od 6tt do 13tt mi bylo neskutečně zle, musela jsem do sebe pořád něco cpát, abych nepociťovala hlad a nechtělo se mi zvracet😁 taky jsem hustě ujížděla na čerstvých bílých rohlících a doteď mám čistou vodu spojenou s pachutí rybníka, takže čajíčkuju a šťávičkuju.. no děs běs, ale konečně se cítím líp a můžu konzumovat potraviny, který mě už při pomyšlení nadavovali, takže snad už budem růst méně (co se mé hmotnosti týče) 😇😁 ale neztrácím víru, miminko je zdravé a roste jak má ❤

@skarma007 kdyby jen od shora dolů 😄 mě i dost svědí kůže, takže se pořád drbu a jak si škrábu záda a hrudník, tak tam mám všude pupínky. Ještě, že si tam na ty záda normálně nevidím 🤦 Už jsem si to zas rozdrbala i na ruce. Prostě nádhera. To ani nemluvím o tom, jak vypadaly moje prsa po ukončení kojení, naštěstí jsem už tou dobou byla těhotná a zase že zvětšily, ale až dokojím i druhé, tak je budu mít nejspíš u pupku 😄