icon

Špatné dýchání v těhu. Máte rady, jak ulevit?

andrejicek24
20. říj 2019

Mamky měla jste taky některá problém v tehu s dýcháním? Do toho mám teď rýmu takže fakt trpím 😕 nějaké rady na to..

jituli84
•
20. říj 2019

jako řeknu to takhle, když jsem začala mít problém s dýchaním bylo to u mě astma, v těhu se to trochu zhoršilo.

evula19
•
20. říj 2019

já mám problém s dýcháním a je to nepříjemný. Jsem v 29tt ale pár týdnů už to trvá, občas mě to nutí do kašle, taková jako tíha. Radu nemám, sama nevím, co s tím:(

fouskovi
•
20. říj 2019

Řadu nemám ale taky jsem to měla jak už měl malej min místa tak tam tlačil na vše

uzivatelkapetra
•
20. říj 2019

Zkus jestli to nebude žáha. Mě třeba nikdy nepálí, ale bolí, projevuje se to jako bolest hrudní kosti a i se hůř dýchá.
Nikdy jsem to neřešila, bolelo to jednou za čas a myslela jsem si, že mám něco s plícemi jako následek kouření "za mlada".
Každopádně když to bylo v těhotenství častěji a kupodivu mi na to zabrala soda, tak jsem na netu nastudovala, že některé žáha nepálí, ale takto bolí

odula
•
20. říj 2019

@andrejicek24 já. a to takový že mě poslali na ekg. Nakonec to přeslo samo po porodu. Muže to mít víc příčin, ale pokud by tě to fakt trápilo, tak se s tím určitě svěř dr. Aby vyloučil něco vážnějšího.

malenka3
•
20. říj 2019

Ano, ne nijak zásadní, ale ano. Zlepšilo se to až teď v 9. měsíci, kdy dítě kleslo dolů a už netlačí tolik nahoře na plíce.