Ahoj holky, právě začínám 4. měsíc a chtěla jsem se někam připojit, teprve dnes jsme tu novinku pustili do světa 🙂. V diskuzi Začínající 2. trimestr jsou těhulky od cca 20.tt výš, a tak jsem si řekla, že založím téma pro ty, které jsou opravdu na začátku 2. trimestru a chtějí si vyměňovat zážitky, zkušenosti, radosti i strasti, i když těch bude, doufám, jen naprosté minimum 🙂.
Ahoj holky, tak jsem zdárně ve 4 měsíci...🙂 Sláva, alespoň už nebudu ze všeho tak vyplašená jak na začátku. 🙂
amono pojď k nám do tématu konec prvního trimestru a jede se dál.Tady to fakt upadá,a je důležité s někým pořádně pokecat,takže vzhůru za námi.Já jsem tam termínem porodu nejstarší ale to mi vůbec nevadí,jsou tam prima holky,se kterýma je pořád si co říct 😉
pipinka - koukám, že jsme na tom s termínem podobně, kdy ti řekli pohlaví?🙂
to už sem vážně nikdo nepáchne? 😒
ahojky láska nezná hranic, řekli mi ho v 16tt. Teď mám ale problém, začala jsem krvácet, tak mě pustili z nemocnice domů a mám domácí léčení. Mám hrozný strach. Zkusila jsem si dělat těhu test a čárka pomali mizí 😢 😢 😢
pipinka - už tak brzy?
tak pokud tě pustili, tak by jste ty ani miminko neměli být v ohrožení. dělali ti ulltrazvuk, než tě pustili? věřím ti, že to musí být hrozné, o jedno mimi jsem přišla, tak si tu bezmoc umím představit. ale jsi už v devatenáctém týdnu, musíš věřit, že to dobře dopadne
ahojky, jj dělali, říkali že to bude v pořádku, mám být v klidu, ale stejně mám strach. Také už jsem o jedno mimi přišla a je to hrozné. Teď jsem se dostala až sem a je to tu zase.Mám hrozný strach, ale snad vše dobře dopadne. jak jsi na tom ty?
pipinka - tak to tu cestu za miminkem taky nemáš jednoduchou.
musíš být silná a věřit. hlavně se nestresuj, když i doktoři říkají, že to bude dobré, aby se taky miminko nebálo.
jak tu otázku myslíš? myslíš co se týče strachu?
pipinko, ted uz se test nema delat - uz nefunguje, vis? takze na nej se vykasli 🙂
pipinka..baby maju pravdu..teraz už test nerob..načo aj🙂
cítiš už pohyby?tie ta budu až do porodu ukludnovať 🙂
Ahoj Holky,
tak jsem tu, nějak jsem měla málo časíku. No, nestíhám. Občas zalítnu do jiného tématu, protože tady skoro nikdo není.
Teď pořád lítám po doktorech mám bolesti v podbříšku, ale podle ultrazvuku a vyšetření je vše v pořádku, tak snad to tak bude. Zítra jdu na odběr krve na vývojové vady.
Pipinko - na testíky se vykašly, hodně odpočívej a uvidíš, že to bude dobrý
ahoj holky, přiznám se vám, že mám strsašně velký strach. Snad to zvládnem. Včera jsem se tak rozčílila s přítelem, že jsem se nervovala skoro celou noc, tak snad je vše v pořádku.Pohyby zatím necítím. Opatrujte se
unka - aby tu taky někdo byl, když všechny chodíte jinam 😀
já tu budu určo-tedy když se nic nestane 😉
holky pijďte k nám,vždyt tam je plno holek co taky čekají začátkem června
pipinka - to jsem zvědavá, jak dlouho ti to vydrží🙂 ale ok, tak jsme zatím dvě🙂
jinak jak jsi se vyspala? už se cítíš lépe?
andrea - tam nejde o měsíc. byla jsem tam a je to hrozný. spousta holek, co píší jedna přes druhou a probírají věci, které s tím kterým obdobím vůbec nesouvisí. měla by to být spíš diskuse než chat... navíc většina jsou "mladší", takže s nima pokecáš, ale moc ti neporadí... ale tak každému vyhovuje něco jiného...
děkuji za optání, necítím se stále nic moc, nevěřila bych že můj přítel dokáže být tak zlý. ☹ Strašně mě to trápí a mám strach jaký bude až budeme mít to malé.
a co ty jak se máš? Ty jsi na neschopence?
pipinka - jakto? co ti provedl?
no, v rámci možností se mám dobře, ale zeptej se mě za týden po utz🙂 ano, jsem na neschopence. ty pracuješ?
Ahojky!!!
Pipinka testy už ted jsou opravdu k ničemu, takže se s nimy vůbec nestresuj!!! Vše bude v pořádku uvidíš, jen musíš ležet a ležet asi otrava, ale mimí si to zaslouží!!!
Také jsem si prožila zamlklé těhotenství, tak chápu že to určitě prožíváš 100x hůř, já mám ten strach taky pořád v sobě....
Nezbívá nám než věřit, že tentokráte to dotáhneme až dokonce!!!!!!!!!!!! 😉
😉 lásko...-neboj už budu chodit jen sem 🙂 🙂 🙂
mě spíš vyhovuje, když je tu míň lidí chodících pravidelně, červen nestíhám, dočítat to tady Vás mám raz dva
unka - 😀 ale já přece nikomu nezakazuju chodit jinam🙂 choď si tam, kde ti to vyhovuje, nechci nikoho omezovat🙂 ale sama jsem všechna tahle témata prošla a orientace nic moc. alespoň mně to činí problém. mám to, jak píšeš, raději menší kolektiv
Laska - možná budeme mít termín kousek od sebe, podle pondělního ultrazvuku jsme o týden starší
lásko, já jsem na neschopence s chřipkou a poté dostanu neschopenku na mimi 😉
souhlasím s tebou, také mám ráda menší kolektivy
vvvendy:děkujio za podporu. Koukám, že máme stkoro stejný termín, co? Jak se cítíš?
unka - uvidíme, taky s emůže stát, že se rozejdeme i o měsíc🙂 záleží, jak se kterému miminku bude chtít ven🙂
Pipinko: s přítelem se nestresuj, chlapi se mění a uvidíš, že až si zvykne na to, že je to malé na světě bude to dobré
pipinka - tak to jo. a předtím jsi pracovala kde?
Laska: To je pravda, Vanessku jsem přenášela o týden
lásko... pracovala jsem ve výrobě u potiskovacího stroje mezi barvami a ředidlem a kde ty?
unka7: děkuju moc
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
tady to opravdu nejede, tak jsem se presunula do tematka, jak psala andrea 😉 a navic, ja uz budu za par dni v 5. mesici 🙂