icon

Test na určení pohlaví, vyzkoušel někdo?

ferdulina
24. bře 2016

Můj gynekolog stále neví a mě dochází trpělivost, ráda bych to věděla 🙂

honeymom
24. bře 2016

Za mně vyhozených 700,-. Manžel objednal InteliGender a podle nej cekam kluka. Jenze dle nekolika dr.je to holcicka.

englerova14
24. bře 2016

Souhlasim, s honeymom, taky jsme měli a je to hloupost. Syn mel byt dle holcicka...domaci test se sodou mi ale vysel😁

ferdulina
autor
24. bře 2016

To jste mě holky nepotesili :( máme jet koupit kočárek a to aby to bylo zatím vše neutrální :D

englerova14
24. bře 2016

My byli poverčiví a s kočárkem čekali do 8.měsíce. Pak už jsme aspoň věděli, co to bude☺ ale tu nedočkavost chápu

andykov
31. bře 2016

Mne vyšel test se sodou ☺️

monichka
31. bře 2016

@andykov jak se dělá? 🙂

mika251
31. bře 2016

@monichka
@ferdulina

test so sodou je totálna blbost, sóda šumí, keď je moč kyselá a to nezáleží na pohlaví dieťaťa, ale na tom, čo si pred tým jedla.
Šanca, že to vyjde je 50% - takže je jasné, že 50% žien to bude fungovať, i keď medzi tým nie je absolútne žiadna súvislosť.
Rovnako úspešne si možeš hodiť mincou - šanca, že sa trafíš je úplne rovnaká.
Za pár dní určite ideš na veľký ultrazvuk - tak ešte vydrž, tam pokiaľ je bábätko dobre natočené, tak už je to celkom jednoznačné.

denousek
10. dub 2016

Mrkni je me do alba ja jsem ho delala a vysel spravne
@ferdulina

zuzkaluckies
19. dub 2016

@englerova14 Jaky test, taky to chci skusit 😎

zuzkaluckies
19. dub 2016

@ferdulina Kupovat kočarek pred porodom je pry neštestí ☹ Ale taky jsem si už kupila, no hlavne ho nemej v dome kde bude miminko vyrustat 😉

gracinka7
19. dub 2016

@zuzkaluckies Už jsi docela velká na to, abys věřila na pověry ne? 😀 Jak myslíš, že to dělají maminky, co čekají druhé dítě? Myslíš, že ho budou někam schovávat? 😉 Já jsem měla kočárek normálně doma 🙂

anomisv
2. kvě 2016

Já si dělala test s tou sodou, vyšla mi holčička a týden na to ve 12tt mi na placeným screeningu řekli na 95%holcicka. Počítám už s tím, chápu že te ta nevědomost štve 😒

ferdulina
autor
2. kvě 2016

Holky stále se držím a doufám, ze je tam slečna, ještě sem si test nekoupila a myslím, že ani nekoupím. Teď jdu na kontrolu v 26.týdnu a to teda doufám, že se ukáže 🙂

andreaandrejka
2. kvě 2016

@zuzkaluckies Nevěř na pověry 🙂 Spíše se traduje, že nemá být kočárek v domě. Koupený a být uskladněný u rodičů třeba může. Já už mám kočárek vybraný, objednávat budeme příští měsíc, jelikož je u něj docela dost dlouhá dodací lhůta.
Myslím,že ani já a ani manžel, nebudeme mít po porodu čas vybírat kočár 😀 Takže vše nachystané hezky předem v klidu a v pohodě.

andreaandrejka
2. kvě 2016

Jo a jinak k tématu 😀 Myslím, že to jsou vyhozené peníze a určitě bych je investovala do miminka jinak 🙂