icon

Tipování pohlaví miminka. Podělte se o své odhady!

10. led 2023

Ahoj, dobrý den. Vím, že je tady těchto otázek spousty, ale nechci, abyse má otázka ztratila ve vláknu, proto zakládám novou diskuzi.
Pohlaví si tipujeme jen v rodině, lékařů se ptát nebudeme. Fotka je z 14+0. Malé se hodně mrskalo, ostřejší nemáme, tu co jsem nedávno vložila nemohu dohledat, tato vypadá krapet lépe. Lepší už není.

Tipování pohlaví miminka. Podělte se o své odhady!
gruyerre
10. led 2023

To je pohled na záda, ne? 😀

autor
10. led 2023

@gruyerre je vzhůru, zádíčkama na horu... jo vím 😀 😀 fotka nic moc, lepší prostě není.
Páteř je vidět nad osou měření.

autor
10. led 2023

ještě jediná možnost z videa, ale kvalita to samý co ta nahoře :(

lucynka721
11. led 2023

Že by kluk, podle té poslední fotky. 🙈

autor
11. led 2023

@lucynka721 no to mě také napadlo. Je to screen z videa. Asi už nebudu více hledat. Holčičku máme, byl by to sen, ale jsme vděčni 🙏 za zdravé 👶

dasipe
11. led 2023

Je tam zdravý mimino. Tak je snad jedno co to bude ne? Stačí pár týdnů počkat až si bude doktor jistější 🤦

autor
11. led 2023

@dasipe doktora se ptát nebudeme. Děkuji. Píšu výše, důležité je pouze a jedině zdraví.

lilian2111
11. led 2023

Já bych podle tý fotky dole řekla holka, ale nic moc tam vidět není a nejsem si jistá jestli to co jde vidět je pohlavní hrbolek 😁

autor
11. led 2023

@lucynka721
@lilian2111 😀 Tak já vám v červnu napíšu, jestli dohledám otázku 🙂

lucynka721
11. led 2023

To dej určitě vědět 🙈😆

ladyhacek
11. led 2023

Je to blbá fotka, obě pardón. Ale pokud bych měla hádat přikláním se k holce. Nevidím tam ale pořádně pohlavní hrbolek u syna to bylo pěkně vidět ve 12 týdnu kdyz mi doktorka řekla, že je brzo. Já to tam viděla a věděla, že to bude kluk.
Tady to nevidím

autor
11. led 2023

@lucynka721 dám 🙂
@ladyhacek ano souhlasím, tak to nevidím špatně jen já 😉 Malé je čilé, tak mám v podstatě všechny fotky z ultrazvuku takové (ze zdravotních důvodů jsem byla 4x už celkem) Přesně to je ta fotka, kde je to 50% klouček 50% holčička 🙂

callipsa
11. led 2023

Ani na jedné fotce nejde vidět nic 🤦 zase se to opakuje. My to vědět nechceme ,ale nemáte tip 😃🙏

autor
11. led 2023

🙈🙉🙊

kar17
25. led 2023

Zvědavost je vždycky, chápu vás 😊😊.