Tlaky do konečníku ve 23tt, máte to některá z vás?
Ahoj holky chtěla bych se na něco zeptat. Jsem ve 23. týdnu a pociťuji takové bodavé tlaky do konečníků. Máte to některá z vás?? Prosím co by to mohlo být? Děkuji předem

•
2. lis 2013Prosím najde se tu někdo kdo měl stejný problém??? =-)
0
@ajurka Ahoj, ano řekla, prohlídnul mě, prohmátnul, řekl, že je vše v pořádku a je to naprosto normální 😉
Ty už jsi na kontrole byla ? Mně se udělal i hemoroid, kolem toho 24. týdne to bylo vážně nepříjemné, teď je to lepší, jsem oteklá i na pochvě samozřejmě.
Něco jiného by bylo, kdyby tě hodně píchalo v břiše, tvrdlo dost často břicho, šly ti bolesti do zad a i do konečníku. Pokud jde jen o ty tlaky, tak se vážně nemáš čeho bát.
Ty už jsi na kontrole byla ? Mně se udělal i hemoroid, kolem toho 24. týdne to bylo vážně nepříjemné, teď je to lepší, jsem oteklá i na pochvě samozřejmě.
Něco jiného by bylo, kdyby tě hodně píchalo v břiše, tvrdlo dost často břicho, šly ti bolesti do zad a i do konečníku. Pokud jde jen o ty tlaky, tak se vážně nemáš čeho bát.
Ahoj holky, chtěla bych obnovit tuto diskuzi. Jsem ve 23 tt a několik dní mám takové divné tlaky na konečník, pocit, jako bych potřebovala na záchod, ale nepotřebuji. Také mě občas bolí kostrč. Máte některá z vás něco podobného nebo zkušenosti. V pondělí jdu k lékaři, tak se na to zeptám.
Začni psát odpověď...

Odešli