Tvrdnutí v podbřišku v těhotenství při sexu
Ahoj chtěla bych se zeptat, jsem 18+1 a vcera me při sexu bolelo hodně v podbrisku po sexu když jsem ležela mi břicho ztvrdlo jako beton a bolelo to potom to přešlo... Je to normální?
@bohumilakupkova přesně.. nebo je to fakt šmejd a ať si ho patnáctka nechá (s alimenty, výživným i na matku-autorku příspěvku, špinavýma fuseklema a nočními příchody)
No jak to čtu,tak si myslím,že ta 15tka je další oběť s vymytým mozkem☹
Radši budu chroupat tvrdej chleba,než být s takovýmhle šmejdem
@barenka0026 tvrdnuti beiska v 18 tt jd jedte trosku brzy.
Ciose tyce tveho muze tak bych ho nakopala do prd*le... je to kreten, z tebe ma slusku, matraci, a nositelku potomstva jen co nemas naladu tak hupne na jinou? 15-ti letou naivni nanynku? Kdyz chce mladou tak ale se vsim vsudy, at ji donese propocene ponozky k vyprani a at mu jeho mlada kocicka uvari.... tobe se divim, ja bych se nenechala takhle valcovat ....
Ja dodam jeste jednu vec,krome toho ze je to idiot. Ale jak s nim.muzes spat,kdyz zasouva jinde a ty cekas dite,chces aby jste oba/ obe od nej neco chytili/y?
Ahoj pisu až takhle pozde protože toho bylo fakt hodně moc, s tím tvrdnutim už je to lepší doktorka mi na to nic nedala.. K tomu mymu.. Musim zatnout zuby a vydržet protože sama bych to nezvladla i kdybych se na hlavu postavila.. Jo a k tomu sexu ještě mám dotaz, spali jsme spolu i potom co spal s jinou (cítila jsem sileny nechutenství..) no a par dni na to mě to tam začalo hrozně svedit pálit až k nevydrzeni a začal mi tect vytok (k doktorce jdu 3.1) no já mu to ani nerekla a pár dnů na to jsme spolu spali znovu a on po sexu na sobě měl takove jakoby bile hrudky ze me a začal vysilovat jestli odemne něco nechytil a jestli nejsem nějak nemocná.. U Doktorky jsem byla 6.12 a nic mi neřekla že bych měla nejaky zánět mykozu nebo tak.. A hlavně mě to začalo svedit až po sexu s ním.. Předtím jsem s ním asi dva měsíce nespala a žádný problém jsem neměla..
Hrudky jsou mykoza a je to raz dva,zvlast v tehu,takze zalecit a no sex
On by asi něco chytnout potřeboval, aby se mu trochu zklidnily hormony, možná by si pak rozmyslel, kam ho dává. Na tvém místě bych tam zkusila zavolat a nějak se dopředu domluvit: https://www.zachranny-kruh.cz/pro-verejnost/pom... . Nebo kdekoli jinde i za cenu stěhování se. Z toho vašeho vztahu nic dobrého nekouká. Nikdy není jenom jedno řešení, i když to tak může vypadat.
Mykoza, kup si globule natrium cum tetraborico (nějak tak podobně se jmenují).
Osobně bych se u sexu s takovým hnojem pozvracela.
@barenka0026 kupte si canesten nebo gynopevaryl a přestaňte ze sebe dělat matrací, ... Zajdete si k psychologovi...Zvládly to jiné..Zvládnete to taky
Až vám domů přinese něco horšího bude pozdě..Už jen kvůli dítěti to utnete, když ne kvůli sobě..
Hodně štěstí
No tak takový ho rádoby chlapa bych hnala. Vykasli se na něj. Měj trochu svou hrdost. Vždyť je to nejakej magor co te jen využívá.
Tak tohle bych nedala. Já jsem tááák ráda, že mám normálního chlapa (i když letošní rok je celkem krize od ledna do prosince) a že má dobrou práci, takže i kdybychom se rozešli, tak bych si žila na stejné úrovni, jako teď. Jsem přesvědčená, že bys to finančně taky zvládla, i kdybys měla jít ze začátku do azyláku. On by měl platit výživné na dítě i na tebe (což samozřejmě ne vždy ti chlapi platí).
Můžu se zeptat, kolik vám oběma je? Podle popisu to asi přes 30 nebude, co?

@lv Podle mě o vztah ani nestojí a jen nemá koule na to odkopnout holku v očekávání. Ví, že by by ho za to všichni odsoudili a tak dělá co může, aby se rozešla ona s ním a vybruslil z toho jako neviňátko. Nedokážu si jinak vysvětlit, že by se takhle nějaký chlap choval, kdyby mu na vztahu aspoň trochu záleželo. 😔