icon

Únava a zvracení ve 20. týdnu těhotenství: Jak to řešit?

brabechanule
17. kvě 2024

Jsem čerstvě ve 20 týdnu a od začátku řeším neustále únavu a zvracení měla jsem tabletky ale byla sem po nich hodně spava a jelikož často řídím tak jsem je přestala bratr nicméně moje energie je na tom čím dál hůř nepřibrala jsem zatím ani deka u holek jsem touhlendobou měla 10kilo navíc...Je to nějak ředitelné nebo je to normální?

exbordelar
17. kvě 2024

@brabechanule ja jsem to mela stejne. To je tim, ze velkou cast energie ti ubira starost o dve deti. Coz je samo o sobe zahul, natoz jako tehotna. Ja jsem ve tretim tehotenstvi usinala za pochodu a taky jsem moc nepribrala. Ve 20tt jsem mela +4 kg.
Kazdy to ma samozrejme jinak. Ale silena unava je prirozena soucast tehotenstvi.

brabechanule
autor
17. kvě 2024

@exbordelar jo já mám dneškem 2kila nahoře. No měla jsem trochu strach aby se dítko dobře vyvíjelo holky už mají 8 a 10 a většinu času řešíme hádky mezi nimi nebo špatný prospěch ve škole...je toho hromada...;(

exbordelar
17. kvě 2024

@brabechanule psychika kolikrat vystavi cloveka daleko vic nez fyzicka aktivita...

monikos
17. kvě 2024

Já jsem 23 týden, přibrala jsem zatím jen 1 kg, a to jsem takové nevolnosti neměla a to fakt jim, ale starost o syna 2,5 let, takže výdej energie
A u prvního jsem ještě hubla a malý je naprosto vporadku, když jsem jel do porodnice, čuměli na mě, jako co tam chci, když nemám ani břicho
Takže bych byla naprosto vklidu 😘

brabechanule
autor
18. kvě 2024

@monikos jakk ja břicho mám ale kila ne :D

monikos
18. kvě 2024

@brabechanule tak i teď máš větší břicho než já 😁

veru908
18. kvě 2024

@brabechanule ahoj, jsem 23tt, už mám dole 5kg, stále zvracim, stále únava, kolikrát nezaberou léky ani proti zvracení, tak jsem je též přestala brát. Mimco je ale dle měření v pořádku, roste, má dost vody, tak to doktoři neřeší.

brabechanule
autor
19. kvě 2024

@veru908 já jdu na kontrolu 28.5 pohyby občas cítím tak taky nemyslím že to bude problém ale vyjevena z toho jsem celkem :D 😀