icon

Určení pohlaví - poznáte to někdo?

pipapi
9. kvě 2019

Zkuste prosím někdo tipnout co to bude ..doktor je u nás celkem neschopný a líný zapnout i monitor, i po požádání, že by jsme už chteli vědět co to tedy je...takže nevíme a to už jsem ve 30tt. Děkuji

Určení pohlaví - poznáte to někdo?
andza
9. kvě 2019

Mne to vzdy doktor urcoval pri pohledu zdola...takto fakt bohuzel

pipapi
autor
9. kvě 2019

@andza já vím no..taky z toho nic nevyctu 😃 ale někdo možná pozná..děkuji

petulejan
9. kvě 2019

A na screeningu vám to také neřekli?

dora13
9. kvě 2019

Zajdi si k doktorovi, co ma lepsi ultrazvuk. Z tohoto by pohlavi nevycetl ani Nostradamus, natoz laik na Konikovi.

pipapi
autor
9. kvě 2019

@petulejan na prvním řekli kluk, na druhém jsem ze zdravotních důvodu prvního syna nebyla 😞

pipapi
autor
9. kvě 2019

Z takových fotek asi taky ne co :D

petulejan
9. kvě 2019

@pipapi aha,tak pokud nepujdes ještě na třetí screening,tak už asi jedině překvapení až na sále 😉

niki_25
9. kvě 2019

Zkus si zavolat na 4D ultrazvuk, zdali by tě ještě vzali, tam by ti říct pohlaví mohli. 🙂

miaelle90
9. kvě 2019

asi to slyšet nechcete, ale nebylo by lepší to vydržet a mít pěkné překvapení, když už jste to vydržela tak dlouho? 🙂

pipapi
autor
9. kvě 2019

@miaelle90 to asi jo..jen mě lákají ty věci nakoupit...😁 A jméno není vybrané .jen u holky jsme si jistí u jména ..

pipapi
autor
9. kvě 2019

@niki_25 ten 4D , nevíš prosím na kolik vyjde ?

daasqua
9. kvě 2019

Já se pohlaví dozvěděla až tak ve 32 týdnu... předtím doktor taky neochotný, prý že se nekoukal a není nic pořádně vidět, ale opak byl pravdou - manžel monitor natáčel a mrně bylo vidět krásně zezdola, slavný velký 20tt UTZ trval tak 3 minuty... hlavně, že natahovali pořád ruce po penězích za VIP poplatek (platila jsem normální VIP poplatek 1.0000, ale chtěli dalších asi 4000 Kč za těhotenské VIP, což jsem jim nedala, a podletoho se mnou taky jednali). No, každopádně na video jsem doma pořád koukalo - napřed mi přišlo, že vidím kávové zrno, potom zase, že kulky, ale kde je pindík... tak jsem si myslela, že čekám kluka. A potom mi jiná doktorka řekla, že to bude holka 🙂 No, bylo to takové trochu zvláštní se několik měsíců připravovat na kluka (oblečení ale neutrál), a pak najednou, že malá princeznička 🙂 Asi si myslím, že je dobré to vědět trochu dřív a sžít se. Klidně si dejte ten 4D UTZ 🙂

niki_25
9. kvě 2019

@pipapi my platili 1.000,- 🙂 cenu ti určitě po telefonu řeknou 🙂

niki_25
Autor odpověď smazal
pipapi
autor
9. kvě 2019

@daasqua taky mi přijde , že hlavně koukají po penězích..měla jsem horší výsledky u játry a setra mi řekla, že doktor mi k tomu určitě řekne více..přišla jsem za doktorem o játře mi neřekl ani slovo, ale o druhén screeningu za 1200,- na který jsem se nedostavila, to mi připomněl hned....když jsem čekala syna , tak nikde nechtěli po mě nic , od roku 2018 jen natahují ruce, upřímně lituji maminky, které po otěhotnění opustí otec a všechno tahají sami...když jsem se ho ptala tedy co to bude, že bych ráda mimčo viděla, tak řekl no srdíčko tam bije a že to na že obrazovce nepozná, ani mi ho neukázal, jen se díval na svém monitoru, druhý se ani neráčil zapnout. A po sekundě prohlížení to vypnul a řekl oblečte se... Ochota sama opravdu...

daasqua
9. kvě 2019

@pipapi Jo jo, jen peníze :-/ Takhle jsem nezaplatila nic, protože mi i první UTZ proplatila zpětně pojišťovna; nejsem škrt, ale dávat jim přes 5.000 Kč "za nic" (za to, co jinde je zdarma) se mi teda nechce. Obecně někteří doktoři by mohli být trochu lidští - oni sice vidí plno pupků za den, ale pro nás je to osobní záležitost, kterou si chceme vychutnat a odcházet z ordinace s úsměvem na rtech, ne otráveným šklebem. A dívání se na monitory a zkoumání tajemství mezi nožkami, to mají být hezké záležitosti, ne jenom "no jo, nějak to tam vevnitř žije, teď už vypadněte" (když to napíšu hnusně). Jedině pak změnit gynekologa a napsat na tohoto recenze na internet. Já si u tohohle připadala dost nevítaně, navíc tam byl manžel, čekala jsem, že bude doktor podívat, kde jsou nožky, kde hlavička a tak, ale jen mlčel, odbyl si to, na fotky řekl, že mu to nefunguje (a za to chtějí 4.000), takže jsem si i kvůli manželovi připadala blbě, že z toho nic nemá. No, ještě že to aspoň točil, máme hezké video 🙂

pipapi
autor
12. kvě 2019

Tady asi taky nikdo nepozná co

marses
12. kvě 2019

Nechápu, proč platíte za ty nesmyslne vip balíčky, je to jen tahání peněz z lidí a žádný lékař vás k tomu nemůže nutit.... Pracuji v gyn. ambulanci a jediné, za co se u nás platí je prvotrimestralni screening -1500kc, většina pojišťoven aspoň část zpětné proplati. Za vytištění fotky z uz na žádost vybíráme 50kc, emailem zasíláme zdarma. A to si dovol říct, že jsme opravdu špičkové zařízení.

daasqua
13. kvě 2019

@marses Já jsem si dovolila neplatit těhotenské VIP a hned tam na mě každý koukal zpatra, asi se jim hned na počítači u mého jména objevila obří blikající rudé "NEPLATIČ!!! Maximálně ji pozdravte a hned ji pošlete rychle domů, ať nezabírá místo platícím, ať tu moc neokouní, škrt jeden, opovažte se být na ni milí." 😀 😀
Samozřejmě, toto je jen moje ordinace, jinde mohou být fajn, ale tady to z nich bylo dost cítit... aneb "nemáte VIP, tak co po nás chcete, abychom se vám snad věnovali více?" Naštěstí jsem byla já i mrňousek zdraví a bez komplikací, takže návštěvy u nich byli jen formalita. Ode mne už neuvidí ani těch základních 1.000 Kč 🙂

daasqua
13. kvě 2019

@pipapi Nejlepší bude ten 4D UTZ 🙂 Já se ještě bavila tím, že jsem sledovala příznaky - na co má člověk chutě, jakou má pleť a rysy v obličeji... Plus jsem věděla, že jsme se trefili 2-3 dny před ovulací. Všechno mi sedělo na holku (neberu v úvahu ty šamanské příznaky typu tvaru břicha a točení prstýnku apod), ale já pořád myslela, že je to kluk... no je to ta holka 😀

pipapi
autor
13. kvě 2019

@daasqua já na to taky koukám , a u prvního mi vycházelo holka plus všude mi říkali holku a je to kluk 😃u druhého jednou řekli kluka ve 12 týdnu a to jsem spíše řekla já a doktor přikývl, takže se nedozvím asi 😃 chutě jak kdy , břicho mám trochu větší 😃

daasqua
13. kvě 2019

@pipapi Jinak koukám, že pro 4D UTZ je nejlepší období 24-28tt, takže už to budeš mít horší... ono je tam pak mimčo víc napasované, takže nemusí být pořádně vidět přes nožky, ale asi by to zkušení dokázali prokouknout... U mně to na normálním viděli asi taky tak po 32tt a v porodnici v 36tt, a to měla nožky u sebe.

teruline
16. kvě 2019

Ahoj holky vkládám asi uz na 3 skupinku, čím víc tim líp 😄😄co u mě má někdo ponětí,? doktorka říká chlapeček, pindika jsem označila nůžkami ❤️😄dekuji a hezky den

niki_25
16. kvě 2019

@teruline na druhé fotce mu tam něco hezky trčí, takže to možná i na toho chlapečka vypadá 😀

teruline
16. kvě 2019

@niki_25 😄😄😄😄že?