icon

Ve 13tt se mi venku špatně dýchalo, jsem pořád unavená

emryo
3. bře 2017

Maminky potřebuje poradit sem ve 13 týdnů a dneska jak smě byli s dětmi venku mě se stalo že smě šli kousek a špatně se mě dýchalo.sem nějaká porad unavená

vanea
3. bře 2017

@emryo a co potřebuješ poradit?🙂 to je přeci normální, ne?

emryo
autor
3. bře 2017

No mě to nedělalo u malého vůbec

absintka19
3. bře 2017

@emryo uplne normalni. Prestante porovnavat 🙂 kazde tehu muze byt jine kdyz si uvedomite co vsechno se ve vasem tele deje 🙂

vanea
3. bře 2017

@emryo každé těhotenství je jiné=) to že jsi už jedno mimčo měla neznamená, že teď to bude probíhat stejně🙂 to co popisuješ jsou normální příznaky těhotenství ;) taky jsi třeba o kousek starší než jsi byla s prvním, kolikrát stačí i o rok dva...každopádně popisuju co jsem tak od holek a kolegyň slyšela, nečerpám od sebe🙂 znepokojovat bych se být tebou začala až kdybych začala pravidelně omdlévat, zvracela bych 10x denně, byla bych tak slabá, že bych z postele vůbec nevstala, nebo kdybych měla nějaké křeče. Takto jen víc odpočívej, nepřetěžuj se a buď opatrná🙂

plabla
3. bře 2017

jsem těhotná potřetí... dceří bude letos 9 synovi 6 a teď čekám třetí v květnu... NIC z těhotenství ani porodů se nedá porovnat. Přitom stejná matka, stejný otec, stené bezpečí, stejné podmínky.... jen ten věk a váha se mění, ale je to pokaždé TAK jiné-na moje dotazy na gyn. se mudr jen usmívá a říká - nic není stejné...to je ok, testy máte v pořádku, víc nesledujte a užívejte jakéhokoliv jiného stavu 🙂

denisa060491
3. bře 2017

Možná vám chybí železo.taky jsem byla v těhotenství unavená,ale neřešila jsem to až se mě sestra u mého pana doktora ptala jestli nejsem unavená,že mám málo železa a že mi napíšou tabletky.zkuste jíst víc potravin které obsahují železo 🙂

emryo
autor
9. bře 2017

To je možné.uz sem dostala železo a komu mi dal femibion 2tak uvidím a mam nízký tlak.🙂

zmrzlinka
9. bře 2017

Ja bych to taky videla na železo 🙂

vanea
9. bře 2017

@emryo jé no vidíš🙂 železo beru taky, jaké si kupuješ? máš nějaké spešl na recept, nebo ti stačí to obyč?

emryo
autor
9. bře 2017

Mám na recept červené tobolky

vanea
9. bře 2017

@emryo tak to ti teda asi taky řekli že jsi chudokrevná, dali ti k tomu nějak víc info, ohledně mimča a nějakých rizik nebo ne? protože já právě před několika lety chodila na transfuze a pak se to dalo do pořádku, ale teď v těhu se mi to rozhodilo...akorát mi řekli, že to je časté a že je to spíš rizikovější později...ale víc toho právě nevíím:X

emryo
autor
9. bře 2017

Sorbifen

emryo
autor
9. bře 2017

No mám málo červené krvinky mě bral krev

vanea
9. bře 2017

@emryo no to jsem pochopila:D já se ptala na něco jinačejšího=))

emryo
autor
9. bře 2017

O žádných rizik nevím jen to to co mě řekl a má jít za týden na kontrolu to bylo vše. No snad to bude v pohodě a klidový režim .

emryo
autor
9. bře 2017

Rozhodit se to může ale myslím si že se ti to uklidní . Mimco bude ok já se neměla transfuze nikdy.jen sem měla problém když mi dělali císař po 2 tak sem měla problém s krví ten krát..

emryo
autor
16. dub 2017

Maminky mam chlapeckA 1a2mesice stale ma rymu a strasny kasel nemuzem se to ho zbVit davam finistin na noc.a pres den mucosolvan anic nAm nepomaha a do nosu davam sterimar