Zima v těhotenství. Co s tím?

8. pro 2020

Ahoj holky, jsem v 17tt a už od cca 4tt je mi neustále zima. Málokdy je mi fakt teplo. Tak si říkám, jestli se ty pocity zimy nedají nějak ovlivnit. Teď tu máme např 24 a já tu sedím v mikine a ještě bych snad jednu snesla.... Nevíte co s tím? Přece 24 už že dost, topit na víc fakt nebude zdravý..... Taky tu někdo trpí v těhotenství zimou?

jjasmina
8. pro 2020

Já byla naopak velmi teplokrevná a i v zimě jsem chodila v rozeplé bundě a v noci si větrala 😀

klaruskaholubinka
8. pro 2020

Mě bylo při první pořád teplo, já jsem ani v zimě skoro topit nepotřebovala. A teď u druhého mi je naopak.porad zima, malá je dost venkovní a pro mě je to momentálně trošku trest, ale i tak jsme dopoledne i odpoledne venku. Doma máme 26 v obýváku krb a kolikrát sedím u krbu v mikine a také bych klidně ještě něco snesla, večer kdyz jde malá spát tak si beru ještě deku...doufám, že to celou zimu mít nebudu a přejde to.

emamaira
8. pro 2020

Jsem taky 17 tt a mrznu pořád. Koupila jsem si i teplejší pyžamo😀 pomáhá mi horka voda, ale to se bojím, tak si aspoň myju ruce skoro vařící vodou😀

sajul
8. pro 2020

Jsem v 17tt a je mi zima neustále. Mám dvoje ponožky, mikinu zatím co děti chodí skoro nahý a chlap v trenkach 😂 jediný co mě trošku zahřeje je teplá vana. Ale je pravda, že mě byla kolikrát zima i před těhu. Neb mám celý život nižší tlak, i teď v těhu, tak to asi trvá než ke mě dojde to teplo 😂

daasqua
8. pro 2020

Může to být i nedostatkem železa například... Mně osobně je zima skoro pořád, potřebuji teplo (léto) a zimu nesnáším, musím se hodně nabalovat. V prvním těhotenství mi ale bylo celkem teplo, asi mě tam dcera zahřívala. V tomhle druhém (teď 33tt) je mi zima/teplo tak normálně, žádné změny oproti setrvalému stavu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru