32.tt. druhé mimi. Jak se cítíte maminky?
Zdravím holky,
Pojďte si pobrblat, jak jste na tom v tomto týdnu? Taky se tak cítíte mizerně a na nic?clovek by řekl druhé dítě, bude to lepší, ale..... 😉
@makra1988 já jsem tedy už na začátku 37 tydne ale celé druhé těhotenství je pro mě mnohem větší zahul než první. A to mám rozdil 2 roky a kousek. U prvního jsem chodila ještě kolem termínu na houby a ani neměla pocit že jsem těhotná a teď to silně nedávám. Břicho mám obrovské, vše mě bolí, břicho mi tvrdé, jsem strašně unavená. Ale je to asi tím že se musím starat o syna a pořádně se nevyspím. Už bych fakt rodila.
@aurelie34 krásně ty těhotenství pripravujou na porod a to jsem pár let zpět z toho měla panicky strach. Hihi. Myslím že za měsíc už budu úplně nepoužitelná. Náš první má 2roky a 9 měsíců. Živel, ďábel, vztekloun. Jako je samostatný, ale někdy by člověk sebou nejraději praštil 😁já už mám teď větší břicho, ufunena jsem, křeče někdy, kopance už jsou mi nepříjemné, je to úplně jiné, než u prvního. U ničeho dlouho nevydržím. Než usnu tak se dvě hodiny prevaluju. Ojej
@makra1988 to můj má 2 roky a 4 měsíce a moc samostsny ještě není. Je stále na plenkách a většinu věcí dělam já, tak že nic moc. Do toho stále špatně spí, budí se 3 až 4 krát za noc, tak že taky bomba. Jako až se malá narodí tak to bude taky fičák, ale alespoň mi nebude překážet to šílené břicho.
33tt a bud jsem vsechny neduhy toho prvniho tehu uz zapomnela, nebo je tohle tehu fakt strasny... a to mi ,,nic,, vazneho neni, obdivuji maminky, co jsou treba na rizikovem, ja mam jen bezne tehu problemy, ale mam toho plne kecky teda...
Ja uz to mam teda za sebou, ale mam.to v tive pameti.. to bylo strasny, od zacatku az do konce a to sem pribrala jen 3kg za cele tehu.. Prvni tehu byla prochazka ruzovym sadem a to druhy bylo za trest..tak vam vsem drzim palce a preji pohodovy zbytek ,,noseni" 😊
Tak neduhy ani prvního těhotenství jsem nezapomněla,ale pořád se mi honí hlavou, jak zvládnout konec. Teď jsem opravdu unavená, když vyjdu schodiště, já chápu, že žena pak naberu v závěru tu sílu, ale řekla jsem si, že si napíšu deníček, do kterého si tlustým napíšu, ať úzce tě to nikdy nenapadne 🤣🤣a nejvíc cool jsou maminky, které řeknou však to nic není, nejkrásnější období v životě. Ha. To já si to dovedu jinak představit. Ale tak jiný způsob, jak ty naše vymodlene mimca mít, hold není 👍
@aurelie34 juva, noo já jsem měla cíl mít děti 3 roky od sebe a to nás první je opravdu bejk (býk), protože plenky odnaucujeme půl roku, začali jsme 2roky 3mesice. Už jako v pohodě, jen je má na spaní. K tomu ještě moc nemluví, jen základní slovíčka. Samostatně basti, ale nechce se oblékat a pořád se vzteka.no já jsem zvědavá. Juva a s tím spánkem vám nezávidím, to já si můžu kopat, že se dá sám spát a spí, jak odpo 2hodiny, tak celou noc. Ale první rok a čtvrt jsem si s jim taky užila. Byl vecne prisaty a spal se mnou. Teď je už ve vlastním pokojíčku. Jsem zvědavá, co přijde s druhým drobkem