icon

32.tt. druhé mimi. Jak se cítíte maminky?

makra1988
30. led 2020

Zdravím holky,
Pojďte si pobrblat, jak jste na tom v tomto týdnu? Taky se tak cítíte mizerně a na nic?clovek by řekl druhé dítě, bude to lepší, ale..... 😉

petranaty
Autor odpověď smazal
makra1988
autor
Autor odpověď smazal
aurelie34
30. led 2020

@makra1988 já jsem tedy už na začátku 37 tydne ale celé druhé těhotenství je pro mě mnohem větší zahul než první. A to mám rozdil 2 roky a kousek. U prvního jsem chodila ještě kolem termínu na houby a ani neměla pocit že jsem těhotná a teď to silně nedávám. Břicho mám obrovské, vše mě bolí, břicho mi tvrdé, jsem strašně unavená. Ale je to asi tím že se musím starat o syna a pořádně se nevyspím. Už bych fakt rodila.

makra1988
autor
30. led 2020

@aurelie34 krásně ty těhotenství pripravujou na porod a to jsem pár let zpět z toho měla panicky strach. Hihi. Myslím že za měsíc už budu úplně nepoužitelná. Náš první má 2roky a 9 měsíců. Živel, ďábel, vztekloun. Jako je samostatný, ale někdy by člověk sebou nejraději praštil 😁já už mám teď větší břicho, ufunena jsem, křeče někdy, kopance už jsou mi nepříjemné, je to úplně jiné, než u prvního. U ničeho dlouho nevydržím. Než usnu tak se dvě hodiny prevaluju. Ojej

aurelie34
30. led 2020

@makra1988 to můj má 2 roky a 4 měsíce a moc samostsny ještě není. Je stále na plenkách a většinu věcí dělam já, tak že nic moc. Do toho stále špatně spí, budí se 3 až 4 krát za noc, tak že taky bomba. Jako až se malá narodí tak to bude taky fičák, ale alespoň mi nebude překážet to šílené břicho.

lida9
30. led 2020

33tt a bud jsem vsechny neduhy toho prvniho tehu uz zapomnela, nebo je tohle tehu fakt strasny... a to mi ,,nic,, vazneho neni, obdivuji maminky, co jsou treba na rizikovem, ja mam jen bezne tehu problemy, ale mam toho plne kecky teda...

leniczka23
31. led 2020

Ja uz to mam teda za sebou, ale mam.to v tive pameti.. to bylo strasny, od zacatku az do konce a to sem pribrala jen 3kg za cele tehu.. Prvni tehu byla prochazka ruzovym sadem a to druhy bylo za trest..tak vam vsem drzim palce a preji pohodovy zbytek ,,noseni" 😊

makra1988
autor
31. led 2020

Tak neduhy ani prvního těhotenství jsem nezapomněla,ale pořád se mi honí hlavou, jak zvládnout konec. Teď jsem opravdu unavená, když vyjdu schodiště, já chápu, že žena pak naberu v závěru tu sílu, ale řekla jsem si, že si napíšu deníček, do kterého si tlustým napíšu, ať úzce tě to nikdy nenapadne 🤣🤣a nejvíc cool jsou maminky, které řeknou však to nic není, nejkrásnější období v životě. Ha. To já si to dovedu jinak představit. Ale tak jiný způsob, jak ty naše vymodlene mimca mít, hold není 👍

makra1988
autor
31. led 2020

@aurelie34 juva, noo já jsem měla cíl mít děti 3 roky od sebe a to nás první je opravdu bejk (býk), protože plenky odnaucujeme půl roku, začali jsme 2roky 3mesice. Už jako v pohodě, jen je má na spaní. K tomu ještě moc nemluví, jen základní slovíčka. Samostatně basti, ale nechce se oblékat a pořád se vzteka.no já jsem zvědavá. Juva a s tím spánkem vám nezávidím, to já si můžu kopat, že se dá sám spát a spí, jak odpo 2hodiny, tak celou noc. Ale první rok a čtvrt jsem si s jim taky užila. Byl vecne prisaty a spal se mnou. Teď je už ve vlastním pokojíčku. Jsem zvědavá, co přijde s druhým drobkem