36.tt změny prsou. Je to normální?

7. říj 2020

Holky, jsem ve 36+2 a jsem prvorodička a tudíž trošku začínám divočit.
Prosím o vaše zkušenosti. Ze dne na den, ale opravdu včera to ještě nebylo, se mi zvětšily prsní dvorce. Ale tak nějak monstrozně. Zvláštní tvar. Jen zvrchu dolů. Mají tak 10 cm na délku. Do boku se neroztáhly. Ani google to nezná. Od prvního trimestru mi ztmavly, ale tento tvar to jsem ještě neviděla. To tak funguje? Mlezivo ještě nebylo. Děkuji za vaše zkušenosti.

zrzeckas
7. říj 2020

Me se tedy zvetsily, ale kruhove.... Ja myslim, ze to mozne je, ze zalezi na pokozce atd, ale o takovem zvetseni jsem neslysela jeste, klidne muzes byt prvni 😃.... Jestli te to nejak znervoznuje, tak se optej normalne na kontrole. 🙂 Dr ti hlavu neutrhne a pobavite se 🙂 hlavne se nebat otevrit hubu 😉

autor
7. říj 2020

@zrzeckas no já je mám šišaté 😀 co šišaté, oválné. To vlastně není ani žádný tvar, to je prostě divné 😀 spíš mi přijde divné, že se to tak udělalo ze dne na den. Doktora se asi zeptám, líná huba holé neštěstí, že.

zrzeckas
7. říj 2020

Ja to mela taky tak.... Nic nic a naraz ztmavly a zniceho nic se zvetsily.... A prijde mi, ze velikost zustala, jen zesvetlaly 😃... Jinak jak rikas, lina huba..... 🙂 A chapu te, ze premyslis nad ruznyma vecma... pamatuji si jak jsem premyslela nad spousty veci, esik je to v poradku, normalni a tak😃

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru