36+2 nevolnost, pálení žáhy, tlak v podbřišku

nikyiy
18. pro 2018

Ahojda holky, chtěla jsem se zeptat, jsem 36+2 a je mi tak nějak divně, dnes jsem byla ve městě, a myslím že pomaleji neleze ani slimak, rychlejší chůze bolí. Jakoby v podbřišku.. Je mi divně, v noci ani nespím jak mě pálí žaha.. Máte to některá taky tak? Jsem prvorodička, tak uvidíme kdy se malému bude chtít na svět.. Už máme 2800g.

fly80
18. pro 2018

@nikyiy řekla bych, že to má každá druhá 😉 tak žádný stres. Ono to hodně dělá, když se mimčo otočí a hlavou už tlačí dole.

konik4525
19. pro 2018

@nikyiy mě začalo bolet v levém podbřišku týden před porodem, při vstávání a chůzí mě to tam táhlo že jsem taky sotva šla :( uz jsem pak měla tušení že se něco chystá a den před porodem jsem si nachystala tašku do porodnice...rano jsem jela do porodnice aby mě zkontrolovali (kupodivu mě podbřišek nebolel a prý že mám kontrakce po 10 minutach ...no šok (rodila jsem 38+3).po porodu mě tam jeden den bolelo zas ještě horším způsobem že sem si říkala jestli nemám cystu nebo něco ale po paralenu to přešlo a už se to nevrátilo ..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru