36tt a bolesti v podbřišku, blíží se porod?

operetka
7. led 2017

Ahoj holky, jsem 36tt, ve středu mi pan doktor řekl, že se mi hodně zkrátil čípek (asi o 3/4) a že by bylo dobré ještě týden 14 vydržet, takže mi doporučil hodně ležet a odpočívat. Klidový režim dodržuju, předevčírem jsem měla večer poslíčky, už jsem se bála, že pojedeme. Uklidnilo se to, ale od té doby mám bolesti v podbřišku a v kříži, jako před MS. Mám plašit, že už se to fakt blíží, nebo můžu ještě ty dva týdny vydržet?
Připadám si jako nezkušený tele. Sice to bude můj druhý porod, ale první byl bez poslíčků, na vyvolávačku jsem šla s nezkráceným čípkem, bez znalosti toho, co jsou kontrakce a nakonec jsem stejně klasicky neporodila - skončilo to akutním císařem.

kackacka37
7. led 2017

Jsem na tom podobně 😀druhy porod ale zadny zkusenosti, ale myslim, ze pokud ti neodejde hlenova zatka, neodtece voda, nebo nebudes mit ty bolesti břicha celodenni tak v poho, no 😉zacit uz to klidne může

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru