icon

38tt a nepříjemný výtok

katherinka33
14. zář 2018

Ahoj maminky, po vnitrni kontrole v porodnici jsem nejdrive tak nejak hnede spinila a ted mam nejaky divne zapachajici vytok. Je pravda, ze se cpu sladkym horem dolem, ale to cele tehotenstvi a nic. Myslite, ze mi mohla doktorka dovnitr neco zanest? Rada bych pouzila jeste nejake globule na srovnani mikroflory, ale doktorka rikala jsem, ze jsem otevrena na prst a mam trochu strach, jestli se to jeste muze...mate nejaka zkusenost?Diky moc...

petrak15
•
14. zář 2018

Mozna zacinajici porod? Ja bych kazdopadne zavolali do porodnice.

lnk84
•
14. zář 2018

@katherinka33 Pokud je to infekce, chtělo by to asi každopádně řešit, poradila bych se s doktorem..Aby pak z toho nebyl nějaký problém při porodu ať už pro Vás nebo pro miminko..

priefi
•
14. zář 2018

@katherinka33 zavolej min.sve lekarce a rekni ji co a jak. Muze to byt zanet, muze se jednat o hlenovou zatku a take se muze rozjistet porod. Pripadne zajed na kontrolu do porodnice.

katherinka33
autor
•
14. zář 2018

Diky vsem za radu. Uz jsem druhorodicka, takze maji vsichni pocit, ze musim vsechno znat. Bylo mi receno, ze pokud me nic neboli a krev vyrazne netece, ze to bude asi jen blizici se porod. Ze mam postupovat tak jak jsem zvykla a kdyby byly nejake vyrazne bolesti jine nez porod, tak mam prijet.

katherinka33
autor
•
14. zář 2018

Ted jsem na internetu vycetla, ze pachnouci vytok problem je...tak co mam delat?

priefi
•
14. zář 2018

@katherinka33 zajed bud ke svemu dr., nebo na pohotovost, nebo do porodnice, at Te zkontroluji. Pokud to je zanet, cim.driv, tim lip. Drzim pesti, at to je v poradku

lusinek12
•
19. říj 2018

Ja mam bily.vytok.cele tehu hlavne me.to hodne.vadilo v noci kdyz jdu spat.a citim.jak.jsem.mokra.. pres den vytok.na.kalhotkach a pri utirani hodne vytoku rikala.jsem to dr. A prej je to normalni v teh.. ze to muze stekat.i po stehnach 😨 jinak ze je vse.ok takze musim.nosit slipovku ze v tehu je to proste normalni. Tak ja nwm..