icon

3D fotka z ultrazvuku. Kdo byl také a jaký byl výsledek po narození?

jjasmina
18. pro 2019

Včera jsme absolvovaly třetí screening a nečekaně nám daly 3D fotku , vždycky jsme dostavaly jen normalní fotku, no jdu si trochu pro uklidnění, kdo byl taky a jaký byl výsledek po narození, myslíte, že ten velkej rozplaclej nos jí zustane?

3D fotka z ultrazvuku. Kdo byl také a jaký byl výsledek po narození?
hermia
•
18. pro 2019

@jjasmina syn vypadal uplne jinak nez na ultrazvukovych fotkach 😉 je to hodne nepresne.. rty mel ale uplne stejne jako na fotkach.
Krom toho ty deti jsou z plodovky takove rozmočene.. po ,,uschnuti,, druhy den zase vypadaji jinak nez v den porodu

prezdivka
•
18. pro 2019

Nezůstane ;)

jjasmina
autor
•
18. pro 2019

Upřímně mě ty 3D fotky vždycky tak trochu děsily, nevěděla jsem, že je ted dávají..

krupka3
•
18. pro 2019

Mohlo se to rozmaznout, kdyz to ten dr fotil, vubec na to nespolehej. A presne jak psala @hermia - deti druhy den po porodu fakt vypadaji jinak nez pri porodu, takze to vubec neres 🙂 Ja bych 3d fotku ani nechtela, nelibi se mi (myslim obecne, ne ta tvoje 🙂 ).

vladienka
•
18. pro 2019

Pravdepodobne to je mazle.. my mame zo skriningu fotku kde ma nase dieta dve hlavy 😂
@krupka3 ja si asi nahovaram ze nam vysli fotky krasne, akurat som minule spravila porovnavacku a fakt sa strasne podoba 🙂)

nik1
•
18. pro 2019

Naše dcera měla na utz fotce strašně velký nos. Já měla strach, že se nevdá a manžel jí dokonce začal říkat Bosana. 😂 Realita je naštěstí jiná. Má krásný nosánek. Tak neboj.

jjasmina
autor
•
18. pro 2019

děkuju moc holky trochu ste mě uklidnily 🙂

barcachejn
•
18. pro 2019

Nezustane nebojte se je tam zmackana 🙂 az vyleze narovna se ji vsechno. My jdeme na 4D ultrazvuk v lednu a jsem moc zvedava :D ale hodne lidi rika ze jsou proste bohuzel osklive takze budu pocitat s tim ze buhvi jak nas maly bude vypadat :D 🙂)) ale stejnse se na to moc tesim 🙂 dokonce nekteri doktori nechteji moc ve tretim trimestru fotky z UZ davat protoze proste nejsou hezke 🙂

market177
•
18. pro 2019

Muj gynekolog memu diteti po 3D ultrazvuku rikal strasidlo 😂 😂 neboj, je to jen ultrazvuk, realita je jina 🙂

slunecnice358
•
18. pro 2019

@jjasmina neee bude krásná! Neboj

krupka3
•
18. pro 2019

Vzpominam si diky tehle diskuzi, ze jsem jednou resila totez kvuli 3d fotce, taky velky nos 😀 no a dcera je uplne nadherne dite, tak bych to hodila za hlavu 🙂

evula19
•
19. pro 2019

naše miminko má na 3D taky mega nos, rozpláclý..ale nic si z toho nedělám, doktor říkal, že to má většina dětí, že můžou být namáčknutí na stěnu dělohy, tak se jim tak rozplácne. Snad ho teda nebude mít takový i v reálu, uvidíme za pár dní🙂

goovana
•
19. pro 2019

@jjasmina já mám termín porodu zítra a mužů říct ze jsem na malou hrozne zvědavá jak bude vypadat po narozeni, protože na 3D vypadá hrozne roztomile 😂

barcachejn
•
19. pro 2019

@goovana jeee tak je vazne roztomila :D 🙂)) to je prvni 3D ultrazvuk co jsem videla o kterem se opravdu da rict ze je roztomily :D

goovana
•
19. pro 2019

@barcachejn dekuju.😍

jjasmina
autor
•
19. pro 2019

@goovana Hezké, to je z prvního trimestru?

goovana
•
19. pro 2019

@jjasmina nene už ze druhého akorát to doktor nemá psané na fotce u všech fotek co mám, tak mám psáno 1 trimestr 😂

barcachejn
•
19. pro 2019

My na nej jdeme ve 26tt :D tak jsem zvedava jak bude maly uz videt 🙂))

goovana
•
19. pro 2019

@barcachejn ano z 26 TT je tato fotka

miaelle90
•
21. pro 2019

Buď v klidu je to zkreslené.. dcera vypadala jako. Shrek 😂😂 měla hrozně velký uši jak antény. Je to krásná holka.😍

jjasmina
autor
•
22. pro 2019

@miaelle90 Tak super 🙂

ferda90
•
Autor odpověď smazal
•
ema90
•
17. led 2021

@ferda90 To jsou ale kraviny... Normalne jsou zensky rady za to, ze se narodi zdravy mimino, kor kdyz treba neni tehotenstvi uplne bezproblemove a tady se resi vetsi nos. To je teda sila.

ferda90
•
Autor odpověď smazal
•
ema90
•
17. led 2021

@ferda90 Vetsi nosanek je opravdu katastrofa 🤦🏼‍♀️
Ze tohle vubec nekdo resi, to me prekvapuje.
A nemyslim tim jen vas samozrejme.