icon

Ako presvedčiť mimi, aby sa otočilo?

lienocka2044
11. led 2016

Ahoj dievčatá, zajtra zacinam 38 tt a miminko je stále stocene v priecnej polohe. Ako mu pomôcť aby sa pretocilo hlavickou dolu? Macaci chrbát som už skúšala viackrát.dakujem za dáku radu

adulina69
•
12. led 2016

Mojí sestře se otočilo až na sále 🙂

hanik73
•
13. led 2016

Mně se dvě ze tří dětí neotočili.Rodila jsem tedy 2x KP.Prvního syna spontánně KP,váha 3750g .Druhého KP ale císařem,byl narozen předčasně 34+2,váha 2850 g.Ale chtěla jsem též rodit normálně.Porod KP zkrátka u mně nebyl žádný problém.

uzsezasenudim
•
13. led 2016

Neboj, ještě se stočí. Jsem 39tt a při minulé kontrole bylo mimčo taky příčně položené, teď cítím, že už si to štráduje hlavičkou dolu, ačkoli není uplně rovně, pořád trochu šikmo. 🙂 Zkus si s ním "popovídat".... já vím, že to zní uhozeně, nejsem žádný meditační blázen, ale večer co večer si s miminkem povídám. Teda je to takový vnitřní monolog. Začlo to prosbami, ať mě nebudí, že mám většinou z noci jen trajdání na wc a poslední dva týdny je fakt zlatý a já můžu v noci spát 😀 a mímo jede tu svou noční makarenu už jen přes den 😀 Kdo ví, jestli na tom něco je. Jak řiká moje máti, věř a víra tvá tě uzdraví 🙂