icon

Co si můžu dát proti motání hlavy na začátku těhotenství?

nina004
18. srp 2020

Ahojte,prosím vás,čo vám zaberalo na motanie hlavy v tehotenstve? Od soboty som ako opitá ,motá sa mi celý svet. Najhoršie je to pri zmenách polohy. Skúšala som si dať niečo sladké, niečo slané,ale nič mi nezaberá.

barmil
•
18. srp 2020

@nina004 v lekarne jsou tablety, je to primárně na nevolnost způsobenou pohybem, vhodné pro těhotné i malé děti, uz si nepamatuji nazev, něco od A, krabička malá, bílá, napisy na ni zelene, pomahalo mi to na motani a ranni nevolnosti.

nina004
autor
•
18. srp 2020

@barmil ďakujem,zájdem sa na to spýtať.

merope
•
18. srp 2020

Já "žila" na zázvorových lízátkách. Hned ráno po probuzení šup jedno do pusy.

zelenaesmolda
•
18. srp 2020

@nina004
motani hlavy muze mit spoustu pricin od nedostatku mineralu jako je horcik nebo zelezo ci nizky tlak.res to s lekarem,bez znalosti zdravotniho stavu ti nikdo nic neporadi.

nina004
autor
•
18. srp 2020

@zelenaesmolda Skúsim dnes zájsť za lekárom. Tlak mám dobrý,ten som si nechala merať v práci,ale ako sú na tom živiny netuším.

hanih
•
18. srp 2020

Já to měla taky a bylo to z nízkého tlaku. Pomáhal hroznový cukr, káva, cola, čokoláda, hodně pít. Ale, jak už tu bylo uvedeno, příčiny mohou být různé, takže určitě běž k doktorovi.

jjasmina
•
18. srp 2020

Nepomohlo mi nic :((

prejeta_zaba
•
18. srp 2020

To, co zmiňuje @barmil je asi Torecan, ale jinak na točení hlavy není "prášek," příčina je v nízkém tlaku, únavě, nedostatku železa, krční páteři nebo prostě těhotenství - hormony. 🤷‍♀️Takže hodně pít a nedělat prudké pohyby.

barmil
•
18. srp 2020

@prejeta_zaba torecan jsem mela cipky na předpis a to byl teda masakr, po tom jsem usinala..
Tohle je Antimetil, uz jsem to našla...

barmil
•
18. srp 2020

@nina004 Antimetil, uz jsem to nasla

leniczka23
•
18. srp 2020

@nina004 zkoušela si kávu? Mě.pomahala káva. Jestli ji teda zvládneš vypit.

zelenaesmolda
•
18. srp 2020

OT dotaz ale proc byl nadpis diskuze prepsany ze slovenstiny do cestiny?Tak snad tomu kazdy rozumi ne?

marcicek84
•
18. srp 2020

Emesin