Ako presvedčiť mimi, aby sa otočilo?
Ahoj dievčatá, zajtra zacinam 38 tt a miminko je stále stocene v priecnej polohe. Ako mu pomôcť aby sa pretocilo hlavickou dolu? Macaci chrbát som už skúšala viackrát.dakujem za dáku radu
Mně se dvě ze tří dětí neotočili.Rodila jsem tedy 2x KP.Prvního syna spontánně KP,váha 3750g .Druhého KP ale císařem,byl narozen předčasně 34+2,váha 2850 g.Ale chtěla jsem též rodit normálně.Porod KP zkrátka u mně nebyl žádný problém.
Neboj, ještě se stočí. Jsem 39tt a při minulé kontrole bylo mimčo taky příčně položené, teď cítím, že už si to štráduje hlavičkou dolu, ačkoli není uplně rovně, pořád trochu šikmo. 🙂 Zkus si s ním "popovídat".... já vím, že to zní uhozeně, nejsem žádný meditační blázen, ale večer co večer si s miminkem povídám. Teda je to takový vnitřní monolog. Začlo to prosbami, ať mě nebudí, že mám většinou z noci jen trajdání na wc a poslední dva týdny je fakt zlatý a já můžu v noci spát 😀 a mímo jede tu svou noční makarenu už jen přes den 😀 Kdo ví, jestli na tom něco je. Jak řiká moje máti, věř a víra tvá tě uzdraví 🙂

Mojí sestře se otočilo až na sále 🙂