icon

Blížící se porod ve 33. týdnu těhotenství? Co dělat?

luksek2233
9. srp 2023

Ahoj jsem v koncich nevim co delat nikde se nemuzu dovolat tak zkusim vas jestli nevite co s tim mate zkusenosti ? Vcera jsem byla se projit a jak jsem sla na wc tak jsem mela mokre kalhotky nejdriv jsem myslela ze to nic neni jenze se to zhorsilo cele kalhotky mokre jak jsem dosla domu tak uz me chytli bolesti krizi a spodek .
celou noc uz jsem netekla vodu ale mela jsem silne bolesti zad a spodku a rano jsem sla na wc a mela jsem na kalhotkach takove zlute nevim co to je nejedna se o blizici se porod? Predcasni jsem 33tt dekuju

Strana
z2
luksek2233
autor
9. srp 2023

@pampelina18 vim jaky jsem tyden 33 mam to napsane ve svoji kartičce nevim proc mam tady na strance napsane 37tt a dite zabit to jako vazne?! jela jsem do te nemocnice ale je diky bohu vsechno v poradku tam mi rekli ze mi odtekla jina voda ale ze miminko je v poradku tak to je snad dulezite ne urcite bych si neplatovala miminko kdybych nechtela

luksek2233
autor
9. srp 2023

@pampelina18 ne moč to nebyl tam mi to tak proste rekli ze v tehotestvi se to stava ze odtece jina voda ale ne ta hlavni taky nechapu ale dulezite je ze mimi je v poradku 🙂

luksek2233
autor
9. srp 2023

@miryp to ano ta mi napsala magnesko a rekla ze jak to bude horsi mam jet do nemocnice nebo k ni na kontorlu tak jsem jela dnes do nemocnice

pampelina18
9. srp 2023

@luksek2233 😂😂😂 tak to se schválně zeptám své gyn. Ale hloupí lidé věří všemu 😂😂 jiná voda taky voda 😂

luksek2233
autor
9. srp 2023

@pampelina18 na to se taky budu muset zítra zeptat u sve gyn taky vazne nechapu jak jina voda ale vazne mi to tam tak rekli ze v tehotestvi se muze stat ze odtece voda ale ne plodova rozum mi to nebere uvidim co mi jeste rekne na gyn

miryp
9. srp 2023

@luksek2233 ale bavíme se o tom, že údajně šíleně blbě ti bylo 6. 8., týden po této kontrole, a už tehdy jsme ti radily, ať se sebereš a jedeš hned do porodnice na kontrolu. Tvrdilas, jak pojedeš a nejela. Takže mi dáš jistě za pravdu, že to, co tu píšeš, prostě pak nemůže vypadat důvěryhodně.
Jinak sama jsem únik plodovky před termínem porodu řešila a hospitalizovali mě na pozorování, aby se vyloučil únik, když na místě test žádnou plodovku neodhalil. Tvrdili, že domů mě poslat nemohou. A rozhodně netvrdili, že by ze mě mohla téct jiná voda než plodová, když tedy pominu jejich snahu mě přesvědčit, že jsem si cvrnkla do gatí.

pampelina18
9. srp 2023

@miryp taky žádná jiná voda neexistuje, maximálně se paní počůrala nebo má nějaký šílený výtok....

luksek2233
autor
9. srp 2023

@miryp jo to ja se omlouvam ale to uz jsem tady nepsala toho 6.8. jsem mela ty bolesti tak sem volala na porodni sal a tam mi rekli ze mam byt v klidu ze to nic neni ze to jsou jen poslicky to jsem tu uz nenapsala tak se omlouvam . ale ted uz je 9.8. A me se to zhorsilo tak jsem tam jela do te nemocnice delali mi vysetreni a rekli ze na porod to neni ze mi odtekla jina voda ze to je v tehotenstvi normalni urcite jsem si necurkla :D vim na zachode jsem byla a po zachodu jsem zacla tect vodu takze asi blbost aby to bylo tohle navic zadny zapach nic cista voda . ale zitra se pujdu jeste objednat u svoji gyn me to taky rozum nebere jina voda zadna jina krome plodove neni ne?

miryp
9. srp 2023

@pampelina18 však já vím 😉

miryp
9. srp 2023

@luksek2233 jakože jsi volala do porodnice, že máš ve 33tt křížové bolesti a tvrdne ti břicho a že je to fakt nesnesitelná bolest a oni ti řekli bez vyšetření, že máš zůstat doma, protože to jsou poslíčci? To bych fakt chtěla vidět porodnici, která by tě nepozvala na prohlídku... Tvl, to je joke 🙈

luksek2233
autor
9. srp 2023

@miryp ja to taky nechapu uplne na to proste kaslou se mi zda a kdyz volam svoji gyn aby me ona vysetrila no ani za nic se nedovolam malo kdy to zvedne tak uz nemam na vyber a musim do nemocnice tam mi udelaji kontrolu reknou vsechno v poradku na porod to neni odtekla vam jina voda to je normlani v tehotestvi a jdu domu pekne zanedbane co dodat

pilzzee
9. srp 2023

@pampelina18 Nechci se slecny zastavat, ale taky jsem ve 40. tydnu valila do porodnice s tim, ze mi odtika voda (ano, vetsi mnozstvi krvave vody) a poslali me domu s tim, ze to neni TA voda. Kdyz jsem tam sla podruhe o 19h pozdeji uz s bolestma, tak se taky tvarili, ze jeste nic moc, ale to uz si me tam nechali. Takze ackoliv to sama nechapu, tak nejaka JINA voda existuje 🙂

leymea
9. srp 2023

@pilzzee mne taky PA tvrdila, ze to plodova voda nebyla (byla toho jen cast, stalo se mi i u prvniho). Pritom jsem doma mela roztok na rozpoznani plodovky a ten mi to potvrdil, ale stejne se semnou dohadovala. A jeste rekla, ze nerodim. Pry me muze hospitalizovat nebo muzu jit domu. Tak jsem rekla, ze jdu domu. Jenze ji to nedalo a volala doktorovi na sal, ten ji rekl at me hospitalizuje. Nez jsme sepsali papiry tak jsem skoro porodila. 🤷‍♀️ kdybych fakt jela domu tak jako nevim 😂

luksek2233
autor
9. srp 2023

@leymea no to je sila jak na vsechno doslova kaslou :( me se nezda ze mi rekli ze mi odtekla jina voda ne plodova slysim poprve ze je i jina voda krome plodove

Strana
z2