icon

Bojím se růstu váhy v těhotenství

hankaaa90
21. led 2019

Ahojky zkusene maminky,
Snad me tu ted spoustu z vas neukamenuje, ale jsem nestastna ... 27tt a uz mam nahore 6kg 😠😕 v prvnim tehotenstvi jsem pribrala dohromady 14, z toho mi ctyri zustaly, na ktere jsem si pak zvykla 😁 jenze ted to bude asi jine, desim se toho. Moje normalni vaha je 58-60 ... vim i ze je kazde tehotenstvi jine . Dneska jsem zacala cvicit i drepy 😂 je mozne, ze se vaha nejak v nejakem tydnu zastavi a bude stat? 😊 ale musim rict , ze mi jde vsechno do bricha komplet, ale mimi si asi moc nebere, bricho mam ale tak akorat bych rekla na tento tyden ... dekuju za rady .. napiste mi, jak jste meli vy a jak se po druhem shazuje popr jak lehce to jde dolu .. dekuji dekuji dekuji ! Hezky den

Strana
z2
hankaaa90
autor
22. led 2019

@andelka tak parada, tolik by mi uplne stacilo 🙂

korneliusa
22. led 2019

@bayt Jo, to úplně vážně.

bayt
22. led 2019

@korneliusa Simtě, to bychom asi jako rasa vymřeli, kdyby byl v těhotenství problém jen udělat dvacet dřepů.

korneliusa
22. led 2019

@bayt Píšu snad něco o tom, že je to na umření? Nevšimla jsem si. Dřepy jsou nápor na klouby i pro trénovaného člověka. Začít si zbytečně namáhat kolena v době, kdy vážím víc než obvykle a nevěnuji se komplexnímu trénování celého těla je naprosto zbytečné, nepohodlné, potencionálně bolestivé a bez pozitivního efektu.

nikahavel
23. led 2019

Dřepy na nohy nejsou v těhotenství to nejvhodnější a vůbec ne názarově 😂😂😂 já nabrala u dcery 17 a to až na konci nejvíc. Do 8 měsíce jsem chodila 5x týdně 7-10 km prochazek. Dokud jsem plně kojila ještě po porodu jsem nabírala až s příkrmy to pomalu šlo dolů. Rok po porodu jsem měla moc pěknou postavu i když o 8 kg víc než byla výchozí (52kg) což byl můj záměr nechtěla jsem být už kudlanka, nejde totiž o váhu, ale o stavbu a svalovinu. Ve druhém se může stát, že přibereš víc kór tvoje výchozí váha je taky nízká k tomu jsou tabulky podle BMI kolik by jsi měla nabral já furt taky byla v normě díky extrémní hubenosti na začátku. Naopak moje sestra je plnoštíhlá a ano oplacana a je ve 25tt a nemá ještě ani 2 kg nahoře to tak nemůžeš brát a věř, že čím víc to řešíš tím hůř to půjde dolů. Mě třebas teď ve 13tt roste břicho, ( minule až skoro v 6 měsíci před tím jsem byla jak po 5 knedlících)

Strana
z2