Bolest pod kolenem. Máte zkušenost?

jjasmina
3. únor 2020

Asi tak předevčírem mě začalo bolet pod kolenem, náběh na kulhání a bolest při pokrčení či protažení, natažení. Polemizuju jestli jsem jen špatně spala, v rodině máme i tromby, ale na to to nevypadá. Mám to ještě ted řešit a zajít za praktikem třeba? Nemáte někdo zkušenosti?

snahnah
3. únor 2020

@jjasmina Pokud bolest přetrvává, určitě zajít. Praktik tě případně odešle na ortopedii. Zkušený ortoped může i pohmatem zjistit, co se stalo a až to bude možné, nechá udělat rentgen. Nebo tě uklidní, že je to jen váhovým nárůstem a hormonálními změnami. Přítel má díky sportu obě kolena v pr...., takže vím, že to není žádná sranda a není dobré to podceňovat a zanedbat.

amazonkajanik
3. únor 2020

@jjasmina návštěvou lékaře nic nezkazíš. Já jednou šla až druhý den a skončila jsem měsíc a půl o berlích (byla bych dýl,ale uhaneli mě z práce) rychle jsem sesedla z kola,abych si nenabila a pohmozdila si kolenní vazy. A ještě si myslela, že to rozchodim 😂 a babičky se divily,kde jsem s tím důchodem tak dlouho 😂

jjasmina
autor
3. únor 2020

@amazonkajanik Už jsem se objednala k lékaři. Jako chuze je pořád v pohodě, ale při pokrčení nebo kleknutí to bolí, tak nevim, možná je to jen přírustek váhy v těhotenství. Navíc jsem 38+1. K prekticke jdu ve středu, ale kdoví, kdy mě objednají na ortopedii :(

amazonkajanik
3. únor 2020

@jjasmina kdyby to bylo váhou, tak by bolela obě,bez ohledu na pohyb. Tak jsem to měla v těhotenství já,přibrala jsem 24kg. Na ortopedii bývá čekačka delší,ale vyplatí se.

anirij332
3. únor 2020

Tohle jsem měla před otěhotněním a zjistila mi cystu

janablizka
3. únor 2020

Já jsem měla takové problémy zašla jsem k ortopedce a ta zjistila že mám vodu pod kolenem tak mi udělala punkci a ted zatím dobrý,ale může se časem vytvořit znovu.

jjasmina
autor
3. únor 2020

@janablizka no já havně nevim na kdy mě objedna , když ua chvíli mě čeká i porod no

jjasmina
autor
7. únor 2020

Tak navštívila jsem i ortopeda, bohužel nic nenašli ani mi neřekli proč mě to bolí a jeho doporučení znělo vyčkat na porod a pak se uvidí no.Všimla jsem si jen , že mě tam vystoupali žíly a moje dr mi řekla , že si tam mám dávat priessnitzovy obklad... Má s tím někdo zkušenost?

anavie
28. pro 2022

@jjasmina dobry den pomohlo vam nieco ? Mam to uz 6 mes, u urtopeda a na cievnom vsetko ok

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru