Bolest podbřišku v 33tt

pulpk
15. led 2018

Ahoj, jsem 33tt (moje druhe tehu) a desne me boli podbrisek, ale jen pri chuzi ci namaze. Kdyz lezim nebo sedim, tak ke to dobry, ale kdyz vstanu, nemuzu skoro chodi. Stalo se to nekomu z vas? Dcera je ted nemocna, mela vysoke horecky, tak jsem ji porad nosila vsude, protoze se neudrzela na nohach, ted iz ji nenosim, je lepsi. Je mozne, ze je takova bolest pretizenim? Je mi divne, ze kdyz ji uz nenosim a nosim jen sebe, tak to desne boli. Trvá to uz asi 4den, pohyby citim normalne..

megi89
15. led 2018

@pulpk ahojky, když tě děsně bolí podbřišek, tak bych raději skočila na gyndu....

xenie131
15. led 2018

Ja bych pro klid duse zajela na gyndu. Ja to mela u dvohcat tenkrat. Ze mi tvrdlo bricho. Musela sem jen lezet a max na záchod. Drzim pesti at je vse ok

kafr
15. led 2018

Ahoj, nikdy předtím jsi to neměla?
Mě takhle bolí břicho už od 3-4 měsíce. Poprvé jsem běžela na gyndu. V břiše tvrdý tenisák, v noci jsem se nemohla ani otocit. Zkontroloval mě, předepsal magnesium a dobrý. Vždy když mě začne takhle bolet břicho, vím že roste a stačí zvednout dávku magnesia. Teď v 6. měsíci to bylo krušné, 6 dní v posteli než to přešlo.
Z námahy to být může, ale radši jdi na gyndu, nejspíš to bude trénink na porod.

lucievitackova
15. led 2018

Ahoj,mela jsem to podobne a dr rikala,ze je to tim,jak se mimco pomalicku chysta na svet a deloha se vic napina a klesa niz.
Magnesium je fajn,ale bez tady dr bych ho nebrala,mne ho zatrhli ve 35.tt,protoze zpomaluje kontrakce.
Ale kontrola bude nejjistejsi.
At ti to dobre dopadne

zdenkaklok
15. led 2018

@pulpk Zajela bych si na tvém místě k lékaři, může to být tou námahou, ale raději se nech překontrolovat. Možná by ti prospělo magnesium, taky jsem ho brala, při prvním i při druhém těhotenství 🙂. Může to být i sestupováním mimča.

pulpk
autor
15. led 2018

Magnesium beru 1xdenne na tvrdnuti bricha, ale vunec mi to nefunguje. Nikdy pred tim jsem to nemela. Zkusim ještě polezet pokud to dcerka dovoli a uvidime. Na KO jdu pristi CT, snad to prejde. Diky csem za reakce, trochu me to uklidnilo 😉

@lucievitackova
@kafr
@xenie131
@megi89

lucievitackova
15. led 2018

@pulpk
Urcite mi do toho nic neni,ale do pristiho ctvrtka je dost daleko,abys cekala s takovyma bolestma...

pulpk
autor
15. led 2018

@lucievitackova ja vim. Muj doktor je v ordinaci kazdou stredu a ctvrtek. Pokud se to nezlepsi, tak mu ve stredu zavolám, urcite me bude chtit videt. Zkusim byt zitra v klidu, mamzel se snad o malou postara a aspon budu o něco moudřejší. Diky za nazor

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru