icon

Budou se mnou v 35tt domlouvat na termínu císaře?

sabulina94
26. únor 2018

Ahojky holky chci se zeptat . Malý je KP . Chci se zeptat . S doktorkou v nemocnici jsme domluvené 7.3.2018 na kontrolu . Chci se zeptat to budu 35tt myslíte si že už semnou bude sepisovat a domlouvat se na termínu císaře.

klaraslavickova
•
26. únor 2018

Ano já tou dobou dostala termín sekce

marky07
•
26. únor 2018

Já myslím, že ještě ne, se mnou doktor domluvil termín až ve 37tt a císař byl proveden ve 39tt. Ale asi taky záleží na vytíženosti nemocnice, ve větších se možná termíny domlouvají dříve, u nás v porodnici takový frmol není🙂

sabulina94
autor
•
26. únor 2018

@klaraslavickova na kolikátém týdnu vám byl proveden císař

yelowangel
•
26. únor 2018

A přirozeně by to nešlo? Náš malej byl taky KP a dokud se neukázalo že má málo plodové vody a nebyli schopní vyvolat mě porod nad císařem jsem ani neuvažovala. Pořád je to velká operace a to že hned nemáš miminko u sebe ale pořádně ho vidíš až po několika hodinách taky není nic moc. Pokud nemáš jiný zdravotní problémy kvůli kterým to jinak nejde zkus pouvažovat o přirozeným porodu.

sabulina94
autor
•
26. únor 2018

@yelowangel já bych ráda. Ale malý je KP plus plodovky mám málo , anemii4 stupně . Já si to nevymyslela

klaraslavickova
•
26. únor 2018

@sabulina94 38+2 říkal ze to doktor bude ale už přesně nevím jak ze to bylo vím předně ze o 12dni před prvním termínem

sabulina94
autor
•
26. únor 2018

@klaraslavickova ten mám 12.4 . Tím pádem by to vycházelo na 31.3

simkrk
•
26. únor 2018

My termin cisare domlouvali tyden predtim 🙂

marky07
•
26. únor 2018

Pokud vím, tak císař se dělá většinou cca týden před termínem, pokud je vše v pořádku a na monitoru se nic neděje a miminko se nechystá...Já měla první císař dokonce jen 4 dny před termínem a druhý 7 dní před termínem.
U nás v nemocnici jsou dokonce operační dny (u plánovaných operací) pouze v pondělí a středu, takže to bylo také rozhodující, nevím jak je to v jiných větších porodnicích...🙂

montyjack
•
26. únor 2018

@sabulina94 Ahoj, já jsem měla dostat termín až 37. takže těžko říct, do poslední chvíle se většinou čeká, zda se miminko nepřetočí.

kaculka2014
•
26. únor 2018

Ne je brzo

ptacatko01
•
26. únor 2018

Někdy se miminko přetočí až třeba ve 38tt nebo 39tt, třeba budeš moct ještě rodit přirozeně ❤

vega5
•
26. únor 2018

Mám 2 císaře. A bylo to tak, že až to na mě přijde, bude císař.. Žádné plány. Vydržet co nejdéle. Plánuje se při komplikacích a při prenášení..

lenickakl
•
28. únor 2018

Syn se mi otocil az v devatem mesici. Celou dobu byl kp. Doktor mi rikal, ze se cisar planuje vetsinou tak ten tyden, dva pred terminem v tomto pripade. Ale vsude to nemusi byt stejne

whiteswan
•
4. bře 2018

Termin jsem dostala v 35tt (podoli). Taky jsem mela malo plodovky a stejne se v 39tt par dni pred terminem operace syn dokazal otocit. 😉

pajita
•
4. bře 2018

"zapsana" jsem byla do knihy cisaru v 37tt, melo to byt 39+1, ale pri nastupu do porodnice, me tam nikde nemeli, takze jsem sla 39+0 o den drive, dcera celou dobu KP, snazila se par dni pred cisarem otocit a neslo ji to, citila jsem jak byla uz podelne, nastesti se tam nesekla a to jsem delala psi kusy 🙂 rodit KP jsem nechtela, bala jsem se, lekarka v porodnici me premlouvala, uvazovala, ale strach byl vetsi

oveckaluky
•
4. bře 2018

V den termínu jsem byla v poradně a malá byla krásně hlavičkou, to bylo v pondělí. Ve středu přišly porodní bolesti a v porodnici se ukázalo, že je KP. Navíc byla Velká a jednu nohu mela před sebou a druhou za sebou, takže akutní císař. Nevěšte hlavu, otočit se může opravdu kdykoli, a ani to nemusíte postřehnout 😉

soleilll
•
4. bře 2018

@sabulina94 Záleží na konkrétní porodnici. Máš jisté, že půjdeš na sekci? Někde totiž ani KP není překážkou a nedělají automaticky sekci. Nicméně termín se volí nejčastěji 5-10 dní před TP, jak-kde. Myslím, že pokud nemají extrémně vytížený operační sál, určí ti termín operace až na některé další poradně. Osobně si myslím, že rodit půjdeš až v dubnu, tak od 5.4. dál.