Čípek 1 cm, hrdlo těsně pro prst, tuhé a hlavička volně naléhá na vchod
Vcera jsem byla na kontrole v nemcnici a lekar mi napsal do zpravy toto co jsem psala v nazvu diskuse. Znamena tl ze uz brzo porodim dokto rika ze to vidi do nedele bych mela podle nej Tak sde vas ptam na vas nazor jestli jsito taky myslite dekuji
@janulkar99 neznamena to vubec nic, az se miminku bude chtit ven, tak si to spusti a muze to byt dneska nebo taky za 14 dnu...
neznamená to vůbec nic. Od 30tt jsem byla na 2 cm otevřená, od 33tt na 8 cm doktoři řikali, že porodim ještě ten den. 11 dní jsem ležela na hekárně a nic, tak mě pustili domu a rodila jsem 37+5tt. Porod byl teda rychlovka, ale neznamená to vůbec nic
tak proc mi doktor rika ze do nedele bych mela porodit ja bch to samozrejmne brala
a to mi jeste rekl 100% prenaset nebudete
@janulkar99 Jo, to mi říkali celé 3 týdny před porodem... a malý je 40+6 😎
tak to mi ani nerikejte ja uz s tim nejak pocitala termin mam v utery a prvni syn se narodil 39+4 a tose trefily
No tak doktor se taky může seknout, ne? Zrovna to, kdy se rozjede porod, je tak individuální věc, že to žádný doktor(pokud nejde o plánovaný císařský řez) nemůže říct na sto procent. Takže klid, nohy v teple a až bude chtít malé ven, tak půjde.
@janulkar99 zkuste se spis naladit na to miminko nez na doktora
mam podobny nalez od minulého týdne na prst otevřená, odcházela jsem stým že už se asi neuvidíme a hle zítra další kontrola :D Tak uvidíme zítra o kolik jsme se pohli
@janulkar99 u první 👧 v 30tt žádný čípek, žádná hlenová zátka, otevřená na 2 prsty, hlavička v pánvi, sem tam kontrakce....dr mne poslala domů s tím, že do týdne porodím....hmm rodila jsem až 38+2... takže to nemusí nic znamenat

měla jsem to samé, ale porodila jsem až za 3 tydny (nález po celou dobu stále stejný)