icon

Co dělat při silných bolestech v 39. týdnu těhotenství?

terez998
12. črc 2022

Zdravím chci se zeptat, už přes týden mám bolesti strašně při chůzi a bolí mě dole v krizi. Dnes od rána mě povolila hlava a je mi na zvracení a pocit jakoze plného žaludku a to jsem měla ráno jen kakao s rohlíkem a máslem a k obědu polévku . Hlenova Zátka neodesla tak nevím co mám dělat je mi už opravdu ouvej. Prosím o radu

klokanka31
12. črc 2022

@terez998 Nech se zkontrolovat v porodnici. U mě bolest v kříži znamenala porod.

kubesovaadelka
12. črc 2022

@terez998 mě tak bolelo, že když jsem lehla, čtvrt hodiny jsem se zvedala a houpala jak tuleň,než jsem se vůbec zvedla, a do toho ty nevolnosti, takže jsem "doběhla" vždycky tak tak😂 začlo to cca ten 38-39tt rodila jsem 41+0tt takže toť můj příběh

jjasmina
12. črc 2022

@terez998 já bych se jela zkontrolovat

fouskovi
12. črc 2022

@terez998 to já měla u obou porodu radši se nechte zkontrolovat

elesse
12. črc 2022

Nerekla bych, ze vzhledem k tt popisujes neco zvlast neobvykleho… v klidu bych doma cekala, jestli z toho bude vic nebo ne

klokanka31
12. črc 2022

@elesse A jak pozná že jde třeba opravdu o porod?

jjasmina
13. črc 2022

@elesse tak mě když začalo bolet v kříži, tak jsem pomalu rodila a pokud tazatelka nemůže vydržet ať radši jede, to že u vás to nic nebylo neznamená, že u ní to bude stejně

elesse
13. črc 2022

@jjasmina nerekla jsem, ze u me to nic nebylo, konkretne ja jsem pred prvnim porodem bolesti v krizi nemela vubec, jen jsem rekla, ze na tom nevidim nic neobvykleho. V tomto tehotenstvi me boli v krizi vetsinu doby a porod to neni, ale taky to neni nic prinosneho k debate

klokanka31
13. črc 2022

@elesse Ale kdyby se stalo a měla jsi u porodu jen křížový bolesti, tak bys teda porodila doma protože by sis myslela že o nic nejde...😃

elesse
13. črc 2022

@klokanka31 a nebo bych strasila v porodnici ze nemam co lepsiho na praci… riziko konce tehotenstvi. Kazda tu jen sdilime sve zkusenosti, tak mi prestan podsouvat, co by se mi stalo nebo nestalo.

klokanka31
13. črc 2022

@elesse Ty podsouváš zakladatelce ať čeká doma jestli z toho bude něco víc. Přitom fakt může rodit.

elesse
13. črc 2022

@klokanka31 může a nemusí, stejně jako si ty napsala, že se má zakladatelka jet nechat zkontrolovat jsem já napsala, že bych čekala doma. Konec, nic víc. Stejně se každý musí rozhodnout sám za sebe a vzhledem k tomu, že se zakladatelka už neozvala, asi zůstala v porodnici, pokud jela. Tak se laskavě uklidni, o nic nejde.

klokanka31
13. črc 2022

@elesse Já klidná jsem, ty se čertíš 😉

elesse
13. črc 2022