icon

Co znamenají hodnoty v těhotenské průkazce?

nikol125
30. led 2023

Holky, jsem ve 32tt poznáte co je tam napsané? Váhu a polohu přečtu, to v poslední kolonce je čípek že je 2cm? Dr mě řekla že se nic nechystá, až pak doma jsem koukala do průkazky tak vidím že hodnoty z minula a teď jsou trošku jiné ale nevím co přesně to je

Co znamenají hodnoty v těhotenské průkazce?
petramana
•
30. led 2023

@nikol125 jezisi, to snad ani ta mudra nevi co pise..

nikol125
autor
•
30. led 2023

@petramana no to si taky rikam😃 jeste je takova ze nic moc nerekne, a clovek to jeste k tomu po ni ani neprecte😃

palja
•
30. led 2023

@nikol125 no hlavně, aby to pak přečetli v porodnici 😄😄🤦‍♀️ mě se pak na první kontrole v porodnici ptali, nemohli to přečíst. Tak jsem se jí pak zeptala a ona otevřela průkazku a řekla, že to mají všechno tady napsané. Tam bylo pár vlnek, nějaké čáry máry, nikdo nevěděl co to je 😄😄🤦‍♀️

nikol125
autor
•
30. led 2023

@palja Tak snad ano, rodím podruhé a dr je ta samá, minule mi nikdo nic neříkal tak uvidíme😂

vladienka
•
Autor odpověď smazal
•
palja
•
30. led 2023

@nikol125 jj mě to taky nemohli přečíst u druhého porodu, na první poradně. Měla jsem tehu cukrovku na inzulínu a plod byl vždycky menší, takže to důležité bylo. Naštěstí jsem měla všechna důležitá vyšetření i vytisknutá na papíře.

hezz17
•
30. led 2023

Jako je mi uplne jedno jak si doktor pise do sve karty. Ale tohle je prukaz, co bude pouzivat jeste nekolik lidi po nem. A uplne me toci to “jsem doktor, tak si zakldam na to ze pisu jako dobytek”. Takhle kdyby mi doktor napsal do dekurzu ordinace tak mu to omlatim o hlavu.