III. trimestr, začínáme. Jak se cítíte?
Ahoj holky, je tu už sice téma gtřetí trimest, ale tam jsou kočky už spíš těsně před porodem, tak bych chtěla pokecat s někým, kdo třeba teprve III. trimestr začíná.
Jak se cítíte, co máte teď na programu? Já jdu do poradny tento týden. Snad se dozvím, kdy bude velký screening, snad někdy 30. týden?
Jak se cítíte, co máte teď na programu? Já jdu do poradny tento týden. Snad se dozvím, kdy bude velký screening, snad někdy 30. týden?
holky, všem oslavencům vše nej k roku. 🙂
jaja- KUbíček je šikula. 🙂
Jo, ji z tesca máme od kámošky super mikinu, takovýho chlupatýho medvídka. Všem se v tom Ondrášek líbí. Zajela bych do tesca, ale u nás je nejblíže v Jihlavě nebo pak do Brna, ale moc tam nejezdíme. 🙂
Ondráškovi teď dávám body s dl. ruk, triko s dl. ruk a na to mikinku a vestu.
ilci- o dudlíku už také přemýšlím. malej z toho má vyrážku, okolo ousinky, jak pořád slintá. Dávám mu ho jen na spaní. 😉
spetra- jé, traktůrek. taky takový plánujeme na vánoce. Ještě předtím má ale Ondrášek narozky a svátek. No v jednom měsíci. 😉
jaja- KUbíček je šikula. 🙂
Jo, ji z tesca máme od kámošky super mikinu, takovýho chlupatýho medvídka. Všem se v tom Ondrášek líbí. Zajela bych do tesca, ale u nás je nejblíže v Jihlavě nebo pak do Brna, ale moc tam nejezdíme. 🙂
Ondráškovi teď dávám body s dl. ruk, triko s dl. ruk a na to mikinku a vestu.
ilci- o dudlíku už také přemýšlím. malej z toho má vyrážku, okolo ousinky, jak pořád slintá. Dávám mu ho jen na spaní. 😉
spetra- jé, traktůrek. taky takový plánujeme na vánoce. Ještě předtím má ale Ondrášek narozky a svátek. No v jednom měsíci. 😉
holky, jak vyřešíte boty na podzim pokud prckové ještě nechodí? Nechce se mi mu zatěžovat nohu normální botou a taky dávat za to takový prachy,když z toho možná vyroste než začne chodit,ale zase ty capáčky maj jenom do určité velikosti a to už Kubovi není :-| Tak nevím,co mu dávat na nohy,když jdeme ven
o botech jsem se bavila s kámoškou, co má o něco staršího kluka
dr. jí říkala, že nemá syna nechat v zimě chodit po venku, že je to pro ty děti zátěž i tak, ne když jsou ještě navlečené v zimním oblečení
tak prý zimní boty kupovat nebude
jinak na rehabce mi říkala, pořídit ty kožené boty, kdyý bude tak 3týdny stát, takže už sonduju, kde je dobrá značka
dr. jí říkala, že nemá syna nechat v zimě chodit po venku, že je to pro ty děti zátěž i tak, ne když jsou ještě navlečené v zimním oblečení
tak prý zimní boty kupovat nebude
jinak na rehabce mi říkala, pořídit ty kožené boty, kdyý bude tak 3týdny stát, takže už sonduju, kde je dobrá značka
o Essi jsem slyšela, že je to dobrá značka
o kolik větší boty kupujete?
já slyšela 12-15 mm
tanu, tak Mikeš už taky začíná řádit, chce stát v kočáře, ale pokud má kolem dost vjemů jako např. auta, motorky, tak sedí v pohodě a dívá se
oblečení zimní ještě nemám, a MM říkal, že se má příští týden ochladit, to abych už nachystala fusak
o kolik větší boty kupujete?
já slyšela 12-15 mm
tanu, tak Mikeš už taky začíná řádit, chce stát v kočáře, ale pokud má kolem dost vjemů jako např. auta, motorky, tak sedí v pohodě a dívá se
oblečení zimní ještě nemám, a MM říkal, že se má příští týden ochladit, to abych už nachystala fusak
Zkoušela jsem Aničce jedny Essi a byly jí úzké 😞.
Ilci, ty zimní boty, co jsem ji koupila,tak jsou 17mm a paní mi říkala, že je to tak hraniční, že větší by být neměly. Než v nich začne chodit,tak ji nožka ještě poroste 😉
Jajdi, taky už párkrát zvládla kadit do nočníku, ale dávám ji na něj jen ráno po mlíku. 😃
Ilci, ty zimní boty, co jsem ji koupila,tak jsou 17mm a paní mi říkala, že je to tak hraniční, že větší by být neměly. Než v nich začne chodit,tak ji nožka ještě poroste 😉
Jajdi, taky už párkrát zvládla kadit do nočníku, ale dávám ji na něj jen ráno po mlíku. 😃
holky,teď jsem viděla reportáž o tý dnešní příšerný bouračce...normálně bych toho řidiče odpráskla...říct "Asi jsem předjížděl špatně, ale dalo se vyhnout" fakt pěstí mezi oči ]-( ]-( ]-( ]-( zbytečná ztráta dvou životů díky někomu,kdo nemá za volantem co dělat...a samozřejmě jemu se nic nestalo ]-( ]-( ]-( teda...fakt jsem se vytočila....
jeje, no já poslední dobou na zprávy moc nekoukám- kryje se to s uspáváním 😉
No, v létě to není problém, ale ty boty na zimu..když tam bude ještě teplejší ponožka :-| Já mám boty dost ráda, asi to přenáším i na dítě. Doma chodí bosky, ale v zimě budou bačkory- uvažuju o sandálkách, ne klasických bačkorách, zrovna tu u nás mají akci -30% na essi 😉 na ven botky..a ještě jedny repre k šatičkám 😉 to Vám s klukama odpadá 😃
Každopádně essi jsou v Renu.
No, v létě to není problém, ale ty boty na zimu..když tam bude ještě teplejší ponožka :-| Já mám boty dost ráda, asi to přenáším i na dítě. Doma chodí bosky, ale v zimě budou bačkory- uvažuju o sandálkách, ne klasických bačkorách, zrovna tu u nás mají akci -30% na essi 😉 na ven botky..a ještě jedny repre k šatičkám 😉 to Vám s klukama odpadá 😃
Každopádně essi jsou v Renu.
Začni psát odpověď...

Odešli
spát pak chodí kolem 13h a večer pak až ve 21h
u nás ve městě je celkově houby, když jsem dělala v Ostravě, tak jsem si chodila nakupovat, tady ani není kam a občas mi to chybí 😉