Jak se zabavit před blížícím se porodem?
Ahoj. Finišuju těhotenství. Termín za necelé 2 týdny. Doma vše připraveno, taška do porodnice sbalená. Ostatní děti jsou na dovolené s mým tátou. Partner v práci. A já než bych si užívala klidu, jak mi všichni radí, se nudím. Kamarádky buď pracují, nebo jsou zrovna odjeté. Poslední 2 týdny mám poslíčky. Nejraději bych už porodila teď. Bylo by to skvělé i s ohledem na ty ostatní děti, že teď je o ně postaráno a nemusíme řešit hlídání třeba uprostřed noci 🙂 chodím na procházky. Doma vše naklizené. Okna umytá. Snažím se malou přemluvit, aby už šla ven. Podle doktorky je zralá, váha dobrá. Na její radu cvičím na míči, chodím do schodů, zkrátka takové ty babské rady 😄 a zatím nic. Vím, že do termínu je čas. Ale nevím, jak ty dlouhé dny přežít. Jak se zabavit. Nějaké tipy prosím?
Já ke konci ležela v posteli a koukala na filmy 😀 Užívala jsem si, že je starší ve školce a mám fakt čas pro sebe 🙂
nevejde se jeste nejake navarene jidlo do mrazaku? :D zasla bych do kina nebo ted na nejakou venkovni scenu divadla, to mi chybi nejvic kdyz mame doma deti a vecer nikam nemuzem
A jinak fandi prckovi at jde na svet 🙂
Závidím, tohle jsem nezažila ani při jednom těhotenství, vždy jsem zuřivě doháněla resty a byla vděčná za každý den navíc. Všechny tři děti jsou letní, takže mi porody "narušovaly" zavařovací sezónu 😁 (dvě děti jsou kečupové, prostření přesnídávková). Aspoň mi to rychle uteklo. Já jsem měla připravenou spoustu knih, které jsem chtěla před porody přečíst, dělali jsme s dětmi výlety, ať si užijí prázdnin, než to s novorozencem zas tak úplně nepůjde, i u prvního jsme s mužem hodně chodili na procházky. Ale slovo nuda prostě neznám celý život, vždy mám v plánu tolik věcí, že spíš nevím co dřív.
Já bych využila hezké počasí a šla se posadit někam do parku s knížkou třeba. A koukat na filmy, seriály a klidně se "nudit", prostě dělat cokoliv, co pak třeba s prckem půjde hodně dlouho jen omezeně nebo vůbec
@krtcice Já na konci těhotenství byla na nervy, tak mě manžel vozil po nákupech 😊
Já právě taky tohle vůbec neznám. Je to moje 4.těhotenství a opravdu nikdy předtím jsem se nenudila 😃 televize mám už až až, zkoukla jsem během dvou týdnů na iVysílání všechny díly 4 v tom, obě série Kukaček, nový seriál Děcko... To mě bavilo, tak možná zkusit najít něco takového. Kdyby měl někdo tip, budu ráda. Nenapadá mě co by se nedalo dělat i pak s miminkem... Vždycky děti se mnou fungovaly od prvního dne automaticky... 10 dní po porodu druhé dcery jsem už byla s oběma dcerama v zoo například... Miminko vždy vplulo do rodiny naprosto přirozeně... Tím jak teď ty moje děti nemám, tak samotný se mi třeba na farmu nechce. Většinou navečer si s partnerem zajdeme třeba na kafe, zmrzlinu a tak, ale ten den než přijede, to se táhne jak smrad po hřebenech hor 🤣

Klidně bych šla sama do kavárny s knížkou, mrkla bych se na film, ale to asi není nic objevného. Nevím, jaké máš koníčky, já dostanu jednou za čas chuť si malovat.