icon

Jak zmírnit poslíčky?

malinkaelinka
1. črc 2021

Holky nezažila jste taky některá? Já už to samé prožívám v druhém těhotenství, ale pořád si neumím pomoct. Jsem 36+0 a už cca měsíc mi dost tvrdne bříško, střílí to do beder, do stehen, přidávají se menstruační bolesti (nárazově). Před třemi týdny jsem byla i hospitalizovaná, kromě bakterie v moči mi nebylo nic. Neotvírám se, na monitoru kontrakce nejsou. Ale já už jsem třetí den úplně KO, dvě noci jsem nespala, včera večer jsem zaznamenala i několik fakt kontrakcí. JInak je to spíš konstantně tvrdé břicho. Teplá vana nepomáhá, spíš naopak, mám nízky tlak, ve vaně mi vždycky ještě spadne, takže je mi hůř :D Přesně takhle mi bylo i s dcerou, a to jsem v tomto týdnu předčasně rodila. (prdla mi voda). Hořčíkem se dopuju horem dolem, hodně piju, stravu mám vyváženou, fyzická aktivita velmi mírná (podle aktuálního stavu)... termín plánovaného CS mám za tři týdny, ale já mám pocit, že nedožiju zítřejšího rána. Beru jakékoliv tipy - bylinky, napářka, afirmace, meditace, cokoliv. V noci jsem se snažila napojit na miminko, domluvit se, jestli už chce ven. Už začínám být dost vyždímaná. Ted je to fajn, manžel má dovolenou, stará se o mě i o dceru, ale v pondělí už pomaže do práce a já se začínám krapet bát.

klokanka31
1. črc 2021

@malinkaelinka No a neměla bys radši zajít k doktorovi?

malinkaelinka
autor
1. črc 2021

@klokanka31 ráno jsem byla. Jak píšu , neotviram se, na monitoru žádná akce.

klokanka31
1. črc 2021

@malinkaelinka Aha 😮

svorly
1. črc 2021

Mam to stejne, chce to najit polohu v ktere to bude lepsi, hodne pit, hodit se do klidu. Popripade k fyzio na masaz a treba pomuzou nejaky tejpy 🙂

malinkaelinka
autor
1. črc 2021

@svorly fyzio mi odjela na prodlouženy vikend, bude až za tyden bohužel. Praktikuju všechno, co od ní znám a vím. S tou polohou je to těžký, jak jsem už cela rozbitá, tak mě bolí ležet, sedět, chodit, úplně všechno.