Kdy vyrazit do porodnice při nepříjemných křečích a průjmu?
Holky, jsem 39 týden. Dnes se necítím vůbec dobře. Mám celý den průjem a dost nepříjemné křeče ve vrchní části břicha, které mi vystřelují do zad. Myslíte, že se už něco chystá?
rekla bych, ze chysta 👍
pokud nekrvacis, nepraskla ti voda, miminko se hybe a jinak se necitis nejak spatne, muzes jeste cekat doma na kontrakce. ale ja sem je treba mela prave do tech zad 🤷🏼♀️ takze kdybych na to cekala a cekala, az to bude pravidelne (coz nebylo) asi bych tam ani nedojela. muzes jet aspon na kontrolu, kdyztak te poslou domu, na tom nic neni. a nemas krece v zaludku? ze bys to mela treba z jidla?
U obou tehotenstvi jsem toto mela cca tyden pred porodem, telo se muze cistit a pripravovat ☺️
Jo určitě jet. Já jsem se taky tak cítila, břicho jako šutr a myslela jsem že to bude průjem. Byla jsem 39tt, placenta přestala vyživovat dítě. Najednou mi praskla voda, úplně černá s příměsí stolice miminka, velký průšvih.
Radši se nech zkontrolovat. Já měla nepravidelný bolesti zad a porod to byl...
Jela bych. Drž se🍀
@palja A bylo nakonec vše v pořádku?
@klokanka31 ta placenta přestala malou živit a začala vylučovat odpadní látky do plodové vody a odumírat. Všechno se to stalo během chvilky. Porodnici jsme měli za rohem, takže jsme hned jeli. Nikdo mi nebyl schopen říct, jestli je malá ještě živá. Ozvy nešly natočit, protože to byl prekotny porod a strašně rychle se narodila. Hned jsem šla na box a kdosi za zády mi řval do ucha ať okamžitě rodim nebo budu rodit mrtvé miminko. Malá se narodila k překvapení všech živá a v pořádku. Po porodu neměla ani antibiotika, nejevila známky infekce. Já jsem měla rozsáhlý zánět dělohy z té vody.
Beru to jako obrovský zázrak, prostě tady chtěla být, tak se rychle vydrapala na svět. Teď jí je 6 měsíců a vývíjí se normálně.
Takže za mne určitě jet do porodnice. Já jsem totiž měla od rána divný pocit, nic jiného. Pak mi náhle ztvrdlo celé břicho a praskla voda a hned do toho silné kontrakce po 2 minutách.
@palja To je šílený 😯 tak hlavně že je malá v pořádku 🍀🍀🍀
Holky, dala jsem si horkou vanu a šla jsem si lehnout, křeče ustaly. Takže zatím jsem doma a čekám, co bude. Jsem šíleně nervózní, pracují nervy a samozřejmě strach. Pokud tohle byly poslíčci, tak snad nechci domýšlet, jak budou bolet pravé kontrakce. ☹️
Nejsou sice nic moc, ale dají se vydržet a ten výsledek stojí za to❤Navíc za sebe můžu říct, že jak jsem po porodu říkala už nikdy více,rychle jsem zapoměla,užívala si miminka a rok a půl po té čekáme další ❤

Asi jooo ❤️