icon

Kontrakce po 10 minutách. Trvá to už dlouho. Máte někdo zkušenost?

anett2490
5. říj 2019

Ahojky holky. Od rána od 8:08 mám kontrakce, nejdříve 15 i 20 minut. Pak se stupnovali a měla jsem je každých 10 minut. Jeli jsme do porodnice, monitor mi nic moc neukázal. Řekli mi že asi poslicci. Dostala jsem nějaký prášek a poslali mě domů. Stále mám kontrakce po 10 minutách jde mi to i do zad. Jsem strašně vyčerpaná ☹️☹️ už třetí vana a ani ta nezabírá. Už je to strašně moc hodin. Máte s tím někdo zkušenosti?

barumat
•
5. říj 2019

A vyšetřovali tě i vnitřně? Kamarádce monitor neukázal nic a rodila...

codal
•
5. říj 2019

@anett2490 bohužel já s tím mám zkušenost, měla jsem hrozně dlouho kontrakce jen na spodku břicha, bolelo to jak čert (na monitoru skoro nic) a ani za deset hodin jsem se neotevřela ani o cm, prý jsou to neperspektivní kontrakce, které jsou sice bolestivé, ale vlastně na prd:(.. mě tenkrát přijali s vysokým tlakem a dali mi po deseti hodinách čípek, že buď se to rozjede nebo to přestane a já se vyspím, naštěstí mě čípek otevřel na šest cm a porod se rozběhl. Bez něj bych tam snad byla ještě dneska. Zažila jsem to u obou porodů a byla jsem neskutečně vyčerpaná. Drž se!!!

dat
•
5. říj 2019

Mela sem to cca cely den od rana a o pulnoci se to rozjelo, jeli sme do porodky, minitor nic, ani za par hodin a to uz sem byla otevrena na 5 ani za dalsi dobu, takze ja podle monitoru nerodila. 😀 klidne se ti to muze pozvolna rozjizdet 🙂

anett2490
autor
•
5. říj 2019

Vyšetření mi dělali, ale prý se neotviram. No uvidíme prý až si vezmu ten prášek, tak si mám i lehnout a prospat se. No opravdu to nejde 😊 no uvi co z toho bude. Jen si říkám že takových hodin a vyčerpaná a pak rodit asi nebude sranda 😊

anett2490
autor
•
5. říj 2019

@codal tak doufám že už to brzy bude 😊 už je to únavné 😊 děkuji za odpověďi 😊

misicka1988
•
5. říj 2019

@anett2490 Taky znám.. Se synem mi začaly takové slabší kontrakce ve větším rozestupu v pondělí odpoledne, a porodila jsem až ve středu po půlnoci. Kontrakce se sice stupňovaly, ale nebyly moc efektivní. 2 noci jsem nespala, navíc jsem měla doznívající virozu, tak jsem ještě rodila s naprosto ucpaný nosem a záchvaty kašle. Bylo to fakt naprosto vyčerpávající. Myslím ale, že určitě začínáš rodit, a držím palce ať je to rychlé 👍

eithelwing
•
5. říj 2019

Taky tak. Kontrakce od pátku večera, dcera se narodila až v neděli v poledne. Snažit se i přes to všechno odpočívat, aby byly síly na finiš. Ať vše dobře dopadne. 🙂

anett2490
autor
•
5. říj 2019

@misicka1988 no kdyby aspoň byly slabé, ale vždy je musím prodychavat a bolest mám i křížovou. Tak doufám že ten můj prcek prostě už chce ven 😊 celé těhotenství trpím se vším možným tak doufám že aspoň půjde v klidu ven

pavlajc
•
5. říj 2019

Moje zkušenost z prvního porodu. Bolesti od 5 rána. V 8 ráno jsem nemohla pořádně usedet, ale pořád jsem se něčím rozptylovala. Ve 13 hodin jsem už neusedela a jela jsem do porodnice. V porodnici. Neotevrena ani kousek. A monitor taky nic. Poslali mě domů, že mám jít do vany a rozehnat poslíčky. Tak jsem si dávala vanu, ale nic. Bolesti větší a větší. V 17 jsem řekla manželovi jedeme zpátky. Já to už nedávám. Přijeli jsme a já neotevrena, monitor opět nic, tak buď, že tam můžu zůstat, ale lepší je být doma a ve svém. Tak jsme se opět zabalili a jeli domů. Opět horka vana, ale opravdu hrozně moc. Já červená jak prasátko. Bolesti horší a horší. Nakonec jsme v 19 jeli znova, na popud mých rodičů. Otevřená jsem byla na 5 a rozjetý porod. Malinký vykoukl na svět v 20:30. Držím moc pěsti, ať jde vše rychle a ať je už jen dobre.

anett2490
autor
•
5. říj 2019

Děkuji že jste se semnou podělili o zkušenosti 😊 snad už to brzy přijde 😊

fouskovi
•
5. říj 2019

To jsem měla u prvního celý den křížové bolesti po 10/15 minutách okolo 17 hodiny jsem jela do porodnice a prý otevřená na dva prsty a ve 22:18 syl byl na světě u druhého to bylo mnohem rychlejší mě pomáhala spíš horká sprcha

ivannka92
•
5. říj 2019

Měla jsem to podobně u prvniho porodu a nakonec mi pomohlo, kdyz jsem se prospala. Byla jsem uz uplne ko a spala mezi kontrakcema. A pak se to rozjelo. Je to tezky, ale fakt se snazit spat bych poradila. Hodne stesti!

tynatyna89
•
5. říj 2019

@anett2490 Já jsem takhle kontrakce měla asi 24hodin, kdyby mi nepichli vodu aby se to rozjelo tak je mám snad do teď 😂 po 22 hodinách jsem byla na tři prsty, ale jak pustili vodu tak byla malá za dvě hodiny na světě..

anett2490
autor
•
5. říj 2019

No už se interval zkracuje, tak uvidíme. Spát mi nejde úplně všechno bolí. Dává mi zabrat kluk můj 😊

jitkaem
•
5. říj 2019

Jo, ja byla v porodnici v 11 hodin. Rikam mam kontrakce. Oni ne - mate poslicky - jedte domu do vany. V jednu jsem byla zpatky a v pul treti jsem porodila 😂

fouskovi
•
5. říj 2019

@anett2490 tak jed zpátky ať tě pořádně vyšetří krizové bolesti se na monitoru neukazuji

lucka662006
•
5. říj 2019

Ahoj a jakej prášek Ti dali? Připadá mi to zvláštní. A ty nevíš, co za pråšek v tėhu jīš? Asi už brzy budeš mami🙂

urtica
•
5. říj 2019

Ahoj, u mě takhle vypadal první porod...na monitoru taky nic nebylo, přitom bolesti jak prase...ale porod to byl, jen se rozjížděl strašně pomalu. Držím palce.

luca293
•
5. říj 2019

Taky to znám, bolesti začaly v sobotu večer, v neděli jsme jeli do porodnice a říkali, že se neotvíram a kontrakce žádný, v pondělí ráno jsem jela znovu, už se to fakt nedalo vydržet a už mě tam nechali, ale rodila jsem až v úterý brzo ráno. Držím palce ať to máš rychlejší 🙂😉

anett2490
autor
•
6. říj 2019

Ahojky holky tak jsme v 0:38 porodila, kluk i já v pohodě 😊 děkuji za rady. Jakmile se mi kontrakce srovnali po 5 minutách, tak už to pak mazalo samo. Po deváté na příjmu a za 3 hodinky malej v náručí

urtica
•
6. říj 2019

@anett2490 Velká gratulace!

fouskovi
•
6. říj 2019

@anett2490 gratulace

jironymou
•
6. říj 2019

myslela jsem na vas.Taky se pridavam ke gratulacim

pavlajc
•
6. říj 2019

Taky jsem moc myslela. Moc gratuluji a hlavně zdravíčko.

dat
•
6. říj 2019

@anett2490 parada, gratulace ♡

codal
•
6. říj 2019

@anett2490 super, velká gratulace k narození miminka ❤️