icon

Mám si nechat udělat Hamiltona? 42tt, otevřená na 1 cm

jess20
17. kvě 2015

Ahoj holky prosim o radu jsem 41+2 otevrena na 1cm.. Pokud do ut neporodim tak vyvolavacka. V po jdu na kontrolu mam si nechat udelat toho hamiltona? Pry to boli a nemusi to zabrat na druhou stranu je to pry lepsi zkusit nez nechat vyvolat tabletou co myslite? Napiste me prosim sve zkusenosti

lenynka
•
Autor odpověď smazal
•
p_ch
•
17. kvě 2015

měla jsem před druhým porodem 3x. Nejsem cíťa ale bolelo to jak prase ( porod proti tomu nebolí).. a navíc to nepomohlo...

miskadis
•
17. kvě 2015

Mě udělal Dr. Hamiltona 2 dny před TP, nebolelo to, nebylo to nepříjemné, prostě pohoda. A porodila jsem druhý den ráno. Takže určitě lepší než vyvolání tabletkou.

tkanicka
•
17. kvě 2015

Pred druhym porodem jsem mela dva. Po druhem jsem do druheho dne porodila. Prijemne to nebylo, ale zase nejaka velka bolest to taky nebyla.

mapulka
•
17. kvě 2015

Já rodila před 14 dny ve 41+0, Hamilton mi byl udělán ve čtvrtek a porodila jsem v sobotu. Je to nepříjemné, ale neřekla bych, že to bolí a navíc to trvá chvilku. Na celém porodu to bylo asi to nejmenší 😉 Než vyvolávat šla bych do toho příště zas.

elen222
•
17. kvě 2015

@jess20 mně dělali hamiltona před prvním porodem 4x, obden, po 4-tém se rozběhl porod za půl dne, ale jestli to bylo tím nebo ne, to nevím, přenášela jsem 10 dní. Je to nepříjemné, ale dá se to vydržet. U dcery mi ho dělali jednou a nakonec jsem šla na vyvolání. Po vyvolávačce jsem do půl hodiny začla cítit bolesti jako silná ms a do hodiny a půl mi začaly kontrakce po minutě, které trvaly 7 hodin, to byl teda masakr

irenka12
•
17. kvě 2015

Raději si dej nápoj z ricinového oleje ...

lv
•
17. kvě 2015

Já ho měla v poledne, 40+2, a domů už jsem jela s kontakcema, porodila jsem po 21h, jinak bych šla ráno na vyvolání. Bolel, ale asi tak jako každé vyšetření ke konci.

vondracek
•
17. kvě 2015

Hemiltona mi dělali. Je to nepříjemné, ale porod bolí víc 🙂 Mě "nezabral" měla sem slabé kontrakce, ale zaspala jsem je. Nakonec mi potom porod vyvolávali. Za mě, za zkoušku nic nedáš jen chvilka nepříjemného pocitu. Někomu to pomohlo, jiné ne. Někdo Hemiltona i opakoval...
Ještě bych dodala, že ne každý doktor ho chce udělat, ptala jsem se na něj už dříve a jiný doktor který měl v porodnici zrovna službu ho dělat nechtěl. O 2 dny později mi ho doktorka udělala bez mrknutí oka. 😉

schnek
•
17. kvě 2015

brala bych ho jako poslední možnost před vyvolávačkou, taky bych radši hlasovala za ricinový koktejl. Je třeba si uvědomit, že je to umělý zásah a nese i určitá rizika. V úterý budeš 41+4. Do 42+0 se prakticky nejedná o přenášení, délka těhotenství se udává 40t +- 2t. Pokud si budeš za tím stát, můžeš vyvolání odmítnout, nikdo tě nutit nemůže. Pokud je dítě ok a průtoky jsou ok, oddalovala bych to.

radushka1
•
17. kvě 2015

Mi udělali Hamiltona 6 dní před TP, pokud by nezabral, vyvolávačka.. a zabral, ráno byla dcerka venku 🙂 . Vůbec mě to nebolelo, ani jsem to nějak zvlášť necítila, nekrvácela, neodmítala bych.

shine2015
•
17. kvě 2015

za me hamilton ne....nejaky duvod proč je mimi jak je to má

vercik83
•
17. kvě 2015

Lepší než vyvolávačka. Ale mně nezabral ani napotřetí🙂