Menstruační bolesti v 35tt. Jsou to poslíčci?

elisc
2. črc 2017

Ahoj holky, začínám 35.tt a čím dál častěji mě trápí MS bolesti. Probíhá to tak, že mě většinou začnou bolet záda, a pak to přechází do břicha. Bolest trvá třeba půl hodiny v kuse, pak to přejde a za pár hodin znovu. Mívám to tak 3x - 5x denně. Můžou to být poslíčci?
Už dřív mě to zlobilo, ale díky magnesiu to docela přešlo. Teď jak ho pomalu vysazuju se ty problémy zase objevily.
Kontrolu mám za 14 dní, ale do teď bylo vždy vše v pořádku.
Ještě dodám, mimi je hlavou dole a někdy mám pocit, že snad leze ven, když se začne vrtět. Tvrdnutí břicha nemám.
Díky za názory🙂

luciapaja
2. črc 2017

Vypada to na poslicky.Ja mam zatim jen krizove....zacnou mi pulzovat zada,Ale je to tak na minutku a 2*3 za den a do bricha zatim neprechazeji.

luckylee
2. črc 2017

Je to v poradku.Vysazeni magnezka zase dovoli deloze trenovat.Trenovani je dobre pro porod.Zkus teplou vanu.V pripade ze by se bolesti opakovaly casteji,zhorsovaly a nebo by se pridal unik plodovky ci krvaceni tak pak bych teprve nejak resila.Ale i tak v klidu.Kazdopadne je to prilezitost i pro tebe k trenovani a praci s bolesti,uc se byt zcela uvolnena a pri te bolesti nezatinat zuby ale v klidu dychat.☺

elisc
autor
2. črc 2017

Díky holky, nebudu se teda znepokojovat.
Sice už mám syna, ale u něj jsem to nepoznala a rodila jsem císařem kvůli KP, tak si teď připadám jako prvorodička🙂
Snad pak poznám kontrakce 😅

luckylee
2. črc 2017

@elisc poznas.Kazda si myslime ze nepozname porod ale pozname...fakt ze jo!😂 Teda vyjimky jsou vsude ale myslim,ze ta sance ze bys nepoznala bolesti a najednou mimco venku jsou fakt mizive.😀

winter
2. črc 2017

@elisc Určitě se jedná o poslíčky 😉 Já mám MS bolesti taky občas už asi měsíc, konzultovala jsem to s mojí dr a je to normální. Pokud jak píšou holky výše nezačneš krvácet nebo nezačne odtékat plodovka, tak se nemusíš znepokojovat. Já mám ještě občas jakoby tupé bolesti ve tříslech a když sedím a zvednu se, cítím celý spodek... prý taky normální.

kajka750
2. črc 2017

Ahoj,nechci strasit,ale ja 35+5 porodila a to zacalo v sobotu jen tak nahodnyma ms bolestma, v nedeli trochu silnejsi,ale urcite ne pravidelne,v pondeli rano poradna,hlavicka dole,jinak ok a pak se to zacalo stupnovat,jela jsem 23.30 a maly 3.28 na svete. A az v porodnici to bylo nesnesitelne,jinak vcelku v pohode v pondeli vecer po dvou minutach a pak uz jsem jela. Nechci strasit,ale pro me to byli poslycci az do pondelka do asi 20.00,je teda pravda,ze pak uz to zamenit nejde,takze se priklanim k nazoru,ze poznas.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru