Může matka jet s novorozencem v sanitce?
Ahoj, chci se zeptat na váš názor jsem v 30tt a malá má problém se srdíčkem už od první kontroly ale vše zatím funguje tak jak má to nám dnes pověděl kardiolog v dětské nemocnici.
Také nám řekl že bude muset malá nejlépe den po porodu být převezena do dětské nemocnice na kontrolu na kardiologii jak se jí to vyvíjí ale s tím že já s ní jet sanitkou nebudu moct... chápu že ji odvezou a zase přivezou ale moc se mi to nelíbí že nemůžu s ní..
Setkal se s tím někdo??
Je to opravdu takhle?
Musím se zeptat příští týden v nemocnici aby mi řekli víc .
Já po prvním porodu byla tak unavená,že bych byla ráda za klid,kdy si odpočinu a neřešila jestli můžu jet s ní na vyšetření,a první dva dny jsem měla fakt silné očistky,kde by sis tu vložku vyměnila?Líbí se mi ten nápad s tatínkem,že by tatínek s ní absolvoval vyšetření a ty by sis odpočinula a jestli budeš šitá,tak to budeš dost bolestivá,na to aby jsi v té sanitce celou dobu seděla,kdyby tam měli místo
@martinka0209 tak zase ono jde o cca 10 minut cesty, to není tak hrozné.
@veroniquecz já jsem byla u 3. porodu tak potrhaná, že jsem celé šestinedělí nemohla sedět a čurala jsem jen v ledové sprše.. cesta autem z porodnice po 5 dnech od porodu byla naprosto otřesná.. a to máme luxusní SUV..
@sinicka jasné no, kazda to máme jinak, to těžko dopředu vědět, to mas pravdu.
@bettyel Ehm, ja bych na prevozu s ditetem trvala uz jenom proto, abych byla pritomna vysetreni a mohla se ptat..
A doktor te zbytecne stresuje.. Treba tim, ze rika at rodis v utery... Nebude tam on, bude tam jiny dr...
Syn mel taky vadu srdicka, ale malinkou, tak jsme mohli jet az 5 den po porodu, ale pri propusteni jsme jeli rovnou do detske nem, kde uz na nas cekali, a dr co me proppoustela se 3krat ptala, jestli opravdu mam odvoz, ze sanitka neni problem...
Na Obilnaku jsou zlati, vubec se neboj, vsechno bude v klidu 🙂
@helach to ale v Brně není.
@veronicka89 to je sice hezkej jednoznačnej postoj, ale ona taky v tu dobu ještě může být po císaři na JIP a to asi těžko někam pojede, navíc v sedě, ještě si vyrobí pooperační zánět do jizvy a to bude super, poslala bych určitě tatínka v takové situaci.

@agneska7 já mám informaci přímo od záchranáře, jak se to dělá tady u nás. Dítě pripoutane, matka připoutaná. Každý zvlášť a bezpečne. V rámci bezpečnosti, protože lidi jezdí jak prasata. Se sanitkama závodí. V našem kraji. To, že to někdo dělá jinak je možný.