Nateklé ruce a nohy ve 34.tt. Neměla to u Vás některá?

deniska2
24. srp 2019

Ahoj Holky.sem 34tt a sem moc natekla jak nohy ruce aj tvar..V nemocici mi zistili bilkoviny v moci...tak mne ted kontroluji kazdy tyzden jednou kazdy pondeli..Rano když sem se probudila tak mne zacali svedet ruce a delaji se mi malinky mokvave pupínky....Nechali mne jeden den nemocnici vyšetřit moc na 24hod.musela sem curat do dzabanku vysledky sem mnela zle moci mam bílkoviny ale neni to tak dramaticke. ja mam pocit ze mne nohy natekaji moc kazdym dnem.Docetla sem se ze ze je to nebezpecni...nenmnela to zvas nektera..Moc mne boli nohy nemuzu chodit ani ven...

katkadoskova
25. srp 2019

@deniska2 ahoj ja měla také poslední měsíc velké otoky nohou. Nemopu ti nic, je porodit. :( bohužel. Pak to odezní hned. Ja jeste 10 dni přenášela, hrozny!
Na ulevu jsem si dávala mokrý ručník namrazit do mrazaku a pak dávala na nohy. Je to příjemné. Nebo masáže chladivym gelem. Masiroval me kdo šel okolo :D všem jsem byla vděčná. Snažit se si ulevit a doufat ze porodíš co nejdříve.
Jinak jsem žádné komplikace neměla.
(Vyrazku na rukou mam taky ale až od sestinedeli). Držím palce až ti vše dopadne dobre.

verunka3101
4. zář 2019

@deniska2 ahoj no podle toho co pises mas preeklamsii tady je to stručně napsané oci jde kazdopadne drzim palecky a hodne odpocivej a nozky si pošlou https://rodina-deti.doktorka.cz/tehotenska-pree...

verunka3101
4. zář 2019

@verunka3101 jen oprava nožky si podlož

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru