icon

Neklid místo spánku ve 3. trimestru 😞

kajunka01
27. pro 2016

Holky pomooc :( kdyz mam v noci spat tak jsem strasne neklidna porad ssebou musim hybat otacet se ard jsem jakoby uplne neklidna ,telo nevydrzi lezet je to fakt des :( medunkovy caj a ani mleko s medem nezabira :( mela jstebto taky nejaka tak?? Jsem jakoby vystresla nebo ja nevim ,unavena jsem ale telo nee,mam klidovy rezim takze toho moc nepodelam pres den spis se jen valim,mooc dekuju

kulihrasekzeleny
27. pro 2016

@kajunka01 ahoj ja to mam posledni tyden stejne. Jdu spat unavena, ale za noc se stokrat vzbudim. Lehnu si na pravy bok, to me boli rameno, lehnu si na zada to me zas taha bricho prekulim se na levy bok to je taky na prd a porad dokola celou noc. Uz jsem z toho na nervy

puutalo
27. pro 2016

Také jsem toho za poslední týden moc nenaspala. Vše mě tlačí, pořád se převracím a často se budím. Pak na mě přijde spánek během dne, včera jsem spala od 3 do 7 odpoledne, protože jsem měla za těch několik dní ztrátu. Radila jsem se o tom s babičkou a prý to může být i tím silným větrem, který už několik nocí fouká. I to prý může ovlivňovat těhotenské tělo.

saja23
27. pro 2016

Zkuste si pres den najit činnost která vas odreaguje a trosku unavi. Spát jdete az v noci, ne pres den. Zkuste taky pres den delší procházky, procisti se vám mysl a unavi tělo ;)

kajunka01
autor
27. pro 2016

@saja23 jenze moje mozna cinost je jitna wc a zpatky do postele :( klidovy rezim mam uz tri mesice a uz to dal asi nevydrzim :(

barumat
27. pro 2016

@kajunka01 Na tohle si živě pamatuju. Já zase slyšela, že to se tělo hormonálně připravuje na to, že toho brzo moc nenaspí. Myslím, že aktivita nepomůže. Já chodila do poslední chvíle do práce, s nástupem na mateřskou jsem se stěhovala a vlastně ten týden, co jsem porodila, jsem teprve vybalila poslední krabici. A trápilo mě to taky. Můžu poradit jen to, vydržet. Mně pomohl hořčík, ale ten by se už ke konci moc neměl. Zkus třeba pít magnezii. Tam ho není tolik a minerály to taky může být. A snaž se chodit spát v jednotnou dobu, neponocovat ani nespat přes den. Prostě pravidelnost.

kajunka01
autor
27. pro 2016

@barumat magnesium beru 2-2-2 kvuli tvrdnuti briska :( dekuju moc zkusim se nejak uklidnit nebo unavit a hlavne chodit spat brzo

milius
27. pro 2016

Co krevní obraz? Já jsem byla strašně neklidná, když jsem měla snížený hemoglobin. Jak mi doktorka nasadila železo, tak se to o dost zlepšilo.

soyevita
27. pro 2016

@kajunka01 Ty máš rizikové těhotenství?Tvrdnutí břicha je normální,měla jsem to od 16.tt.Děloha se připravuje na porod.Může to být i nedostatkem železa.Pokud máš vše ok,choď ven na čerství vzduch,to Ti jen prospěje.Polehávání celé dny tělu neprospívá,navíc budeš potřebovat k porodu i trošku fyzičky😉

alcar
27. pro 2016

Ja mivam takovy klasicky syndrom neklidnych nohou, kdyz mi chybi zelezo, tak si zkus nechat zkontrolovat krevni obraz a zelezo. 😉