Neustále křeče. Mohu si nějak pomoct?

cimroska
15. led 2020

Ahoj, jsem 33tt a mám neustále křeče a pichani v podbrisku, už nemohu pomalu ani chodit, jak to tlačí. Vim, ze se mi vše roztahuje a nejspíš je to normální, ale je to už celkem nesnesitelne. Beru Magnosolv a gynprodyl.
Cítím se fakt hrozne a nedovedu si představit, ze bych to takhle měla vydrzet ještě měsíc..
Mate to tak někdo také?

evula19
15. led 2020

@cimroska neustále křeče asi nejsou úplně v pořádku..já byla s dlouhým a silným tvrdnutim břicha hospitalizována v 31tt, po kapackach se to zklidnilo a druhý den jsem šla domů. Jestli máš opravdu křeče, jela bych na pohotovost.

cimroska
autor
15. led 2020

@evula19 no mne jakoze netvrdne..jen mi v podbrisku picha a vyvolává mi to tu křeč no..ale podle me to spis bude roztahovanim dělohy a tak..co myslis?😔

elesse
15. led 2020

Jestli je ti tak hrozne jak popisujes, jed na pohotovost nebo aspon zitra na gyndu

evula19
15. led 2020

@cimroska křeče nejsou podle mě běžné, roztahování není jako křeč... radši bych jela ať tě někdo vidí.jistota je jistota

krupka3
15. led 2020

Ve 33tt bys to mela spis nez mesic vydrzet jeste skoro 2 mesice. Zitra bych si zasla na pohotovost, jen tak at vis, ze je vse ok.

ellias
16. led 2020

Nevím, jestli máš to stejný. Ale já mám píchání uvnitř, jakoby mě někdo bodnů jehlou někam do čipku a z toho poté tvrdnutí. Bylo mi řečeno, že je to normální. Jsem 30tt a taky už vyhlížim konec. Magnosolv beru 2x denně a přidali se mi ještě křeče do nohou, kvůli kterým nemůžu skoro spát.
Pokud tě to znepokojuje, tak si zajdi na gyndu, tenkrát mi doktorka říkala, že to píchání může být i skrz infekci, tak ať na tebe raději někdo koukne.

krupka3
16. led 2020

*chtela jsem napsat na kontrolu na gyndu, ne na pohotovost

cimroska
autor
16. led 2020

@ellias mne tam prave picha a vůbec nevim, jak popsat ten pocit, který mám potom..ale je to proste jako při menstruaci no..bricho mi netvrdne, nebo alespoň si to myslim. Spis mi to pokazde přijde, Jakoze se malej jen natlači na jednu stranu.
Včera jsem to nechala být a dnes jen odpocivam, ale i tak to obcas mám, Ikdyz ne tak moc, jako včera..
Má gynekolozka má do 5, tak uvidim no🙄

cimroska
autor
16. led 2020

@krupka3 asi Jo..Ikdyz si myslim, ze je to spis fakt normální, včera jsem se asi moc namahala, tak mi nejspíš nebylo dobře z toho a dnes už se to tam nějak dá vydrzet, není to tak časté

elesse
16. led 2020

No tak pak nevim na co se ptas🤷‍♀️ Bud je ti blbe na doktora nebo ne. Ja mit krece ze nemuzu skoro chodit tak uz tam davno jsem (a klidne zbytecne)

cimroska
autor
16. led 2020

@elesse 😀 no původní otazka byla spis, jestli to někdo má také tak. jestli to lze nějak zmírnit, jestli někdo z vás třeba nedostal ještě nějaké další léky..Kazdopadne jsem jela. Vše je Ok, ale proste prý mám hodně veliké bricho, malej je větší a musím hodně odpočívat, spis nic nedělat..🙂

sabca21
21. únor 2020

co nějaký jiný způsob hořčíku? to co píšeš neznám, ale klasický hořčík je v několika podobách a ulevuje od křečí, tak bych zkusila

cimroska
autor
21. únor 2020

@sabca21 díky za odpověď, ale bylo to psane v lednu. Už jsem porodila.😀🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru