Omega 3 z DM drogerie v těhotenství
Ahoj holky, potřebovala bych Vaši radu.. jsem ve 33 tt a asi týden beru Omegu 3 z DM-ka...
jiné vitamíny neberu, jen co mám od dr. předepsané Tardyferon -2x1 denne..
Doktorovi jsem se při poslední návštevě zapoměla zmínit o tom že beru tu omegu..
Na krabičce je napsáno 1-2 tablety denně, já raději beru jednu..
Zajímalo by mě, jsetli je tu nějaká která bere-brala- stejné tablety jako já, a zda je nutností konzultovat s dr. užívání techto tablet..
Díky moc 😉 😉

Ahoj., já taky beru rybí olej v kapslích-střídavě Walmark a ten z DM. Beru také 1 kousek denně...Všude se rybí olej doporučuje pro správný vývoj miminka. Až doberu ten z DM tak si zase zajdu koupit Walmark. Určitě se toho neboj.
@rybamrazena Studií na prospěšnost rybího tuku bylo děláno mnoho (některé říkají, že žádný vliv na zdraví nemá, jiné že ano). Rybí tuk jím pravidelně už asi 5 let kvůli tlaku a musím říct, že když jsem byla několikrát na preventivce u lékařky a brala mi krev, chválila mi "prospěšné"tuky v krvi. Navíc jak jsem zjišťovala, v Austrálii vznikla studie kde se prospěšnost rybího tuku v těhotenství prokázala (hlavně u dětí lidí s ekzémem došlo ke snížení vzniku). Pro mě rozhodně lepší vzít si čistý rybí olej z ekologického chovu, než jíst v těhotenství ryby bůhví od kud lovených-protože dnes je dost moří znečištěných a tak mají ryby v sobě vysoké procento rtuti, kterév těhu škodí).
Ale je na každém jestli to bude jíst nebo ne...

Ahoj, nevím jaký má složení, ale já jedla rybí olej, když jsem byla těhotná se synem od začátku až do porodu.. doporučili mi to i v lékárně, ale jeho složení bylo jen čistě ten rybí olej, želatina a nějaký antioxidant.. synovi ho dávám do mléka od 6ti měsíců.. teď v đruhem těhotenství ho užívám taky