Opar nebo podráždění?

lucinka255
11. kvě 2019

Holky trošku intimnejsi otázka,predevcirem se me zacali svedit stydke pysky,a dnes uz koukam ze jsou zarudla a takove zvrastele,zacina to i bolet,prijde mi ze se mi tam delaji puchyrky ale nejsem si jistá,nemuzu kalhotky nic.Muze to byt podráždění z vlozek?nebo treba herpes opar?uz jsem ho parkrat mela mimo tehotenstvi z nervu asi.jsem 40tt a v pondeli mam jit k doktoru tak nevim jestli cekat nebo zitra sjet na pohotovost?.Diky

barulina
12. kvě 2019

Bych sla hhned

leniczka23
12. kvě 2019

@lucinka255 jde o to, ze pokud to bude opar a rozjel by se ti.porod, nenechaji te rodit vaginalne. Nebo tam aspon zavolej, nevim jestli se davaji nejake masti, mozna ti reknou at vydrzis do zitra ale.kdyby cokoliv tak at jedes.

marketa1218
12. kvě 2019

@lucinka255 Nečekej, pokud už jsi ho jednou měla, muže se vracet no. I já jsem ho jednou mělo a bylo to hodně bolestivé. Nemohla jsem ani chodit, na malou jsem musela do sprchy, neexistovalo utřít se toaletnim papírem apod. Určitě znáš mastičku herpesin a berou se antivirotika, ale jak je to v těhotenství s léky nevím. Také jsem těhotná a doufám, že se mi to vyhne. Držím palce

zuzajulie
12. kvě 2019

I herpes simplex typu 1, ktery je primarne na puse, se muze udelat uplne vsude. Nemusi to byt "dvojka". Pokud mas rodit, je potreba to resit hned, jinak to bude na cisare.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru