icon

Píšu si seznam do porodnice, co vám chybělo?

nasemiminecko
19. črc 2015

Doporučíte ještě něco jiného kromě toho co je v seznamu v příručkách ? Co vám chybělo, nebo za co jste byly vděčné ?

ipat86
19. črc 2015

Pozri sem, mne sa celkom osvedcilo: http://mammi.sk/co-si-zbalit-do-porodnice/

gepe
19. črc 2015

@nasemiminecko ahoj, u me tohle, plus tam neni jeste ustni hygiena (kartacek, pasta, mala ustni voda) a kosile kojici. Coz vidno musim doplnit koukam 😅ttp://https://www.modrykonik.cz/blog/gepe/album/tehot...
Detske obleceni jsem vyuzila erarni, vcetne kosmetiky i ubrousku, jeden balik detskych plinek. Tot vse.

renabelly
19. črc 2015

Mrkla bych na konkretni stranky te porodnice tady na koniku nebo na nejakem jinem podobnem serveru. Me osobne se hodil pribor, kojici caj, toaletak, hodne rucniku velkych a malych tmavych, nejlepe tmave cervenych (na usnadneni pozdejsiho prani). A taky neco pekneho na sebe pri odchodu z porodnice, nejake malovani, a tak ;)

verkaunka
20. črc 2015

Ahoj, krom věcí, co píšou v seznamech na netu (samozřejmě hoodně vložek velkých, a velkého balíčku plínek a ubrousků na miminko), tak jsem byla vděčná za ponožtičky malinečky na ručičky mimiska, aby se nedrápal, a nějakou pomádu na rty (já měla hrozně popraskané rty a i celé tělo z jejich vody, tak třeba jen pro případ) a kruh na sednutí - hodně ho doporučují....a také jsem byla ráda, že mám nedráždivý sprcháč, ne moc parfemovaný to byl, ale nevím značku teda (on se ve sprše stejně dostane trochu do bolavých míst, tak ať nemáš ještě více pálení, než je nutné, že 😀)

olasek
20. črc 2015

Kojící čaje nebo pytlíkovou meltu - obojí podporuje laktaci. Rádi vám to tam zalejou do termosky. Gumičky do vlasů nebo skřipec pokud máte dlouhé. Nějaké sladkosti - někdy to bývá na šestinedělkách náročné tak ať máte energii 😀 Jinak mrkněte na stránky vaší porodnice. Buďte v pohodě - co vám bude chybět, to vám rodina donese 😵

frantiska85
20. črc 2015

Mycí gel s dubovou kůrou, kávu a slušné jídlo, papír a tužku na sepsání desítek věcí, které má jít muž koupit 🙂

olca1980
20. črc 2015

Za mě hlavně jídlo, zelenina, ovoce , fit tyčinky nebo na co jste zvyklá. Nejenže bylo jídlo v porodnici pořád stejné, ale bylo ho i málo. Takže určitě něco na doražení 😀 A také poporodní vložky ( velká spotřeba, měla jsem nakoupenou zásobu doma, do tašky jsem brala pouze dvě balení, vzhledem k objemu a postupně mi manžel nosil) a toal. papír. Ale záleží na porodnice, třeba bude k dispozici. 😉

nonnni
20. črc 2015

pro me nepostradalene byly okamzite tyto veci: rucnik, vlozky, jednorazove pradlo, pyzamo (kalhoty a nejake vrsky), fotak, notas, odsavacka, tlf, kucbynske ubrousky (na osobni hygienu).

Pro dite: pliny ubrousky + bambusove osusky...byla naha a nemyta do odchodu domu. Ctvercovky na bezne upotrebeni. Kosmetiku nepotrebovala zadnou. Pak overalek na cestu domu (konec rijna).

Jo a muj vlastni polstar!

kaalla
20. črc 2015

Ono asi záleží na konkrétní porodnici, co poskytuje. Já dostala všechno potrebne pro miminko, včetně plen. I kojící noční košili a poporodní vložky pro mě. Co se mi hodilo bylo víc ručníků, hlavně tmavé na spodek... A kojící čaj a nějakou vodu, v porodnici měli jen ten jejich hnusný čaj.