Co s sebou do porodnice ve Zlíně? Poradíte?

helena1033
22. kvě 2021

Holky kdo stě rodily ve Zlíně teď někdy co s sebou vsr vzít jsem 33tt a už že tady začnu, podle seznamu na netu mám vše ale ještě přidávám co mám zkušenosti od kamarádek a z rodiny. ( třeba Kojici čaj, hroznovy cukr, Kojici kloboučky.......) Co se vám tam hodilo co chybělo...... ??
Díky moc

kris_kubko
22. kvě 2021

@helena1033 mno ja tam ležela jen s prvním pár let zpátky, to byl ten jejich seznam ještě trochu širší a zbytečně. Myslím, že bohatě stačí, co mají na seznamu, pro miminko tam vesměs mají vše. Prima je ta dečka na bonding, ovoněná rodinou 🙂 Na kojící čaj je myslím čas, spíš bych si zajistila trochu kvalitního jídla, ty blafy tam jsou děsný. A že budeš potřebovat nabrat sílu 🙂 Na kloboučky bych se vyprdla úplně. Jinak co pochybí, může kdykoli donést muž... Moje druhá taška do porodky byla poloviční, oproti první a nakonec zbytečná. Navíc pokud budete v pořádku, tak se tam nejspíš příliš neohřejete, tak ať netáhneš zbytečný krámy.

luhana
23. kvě 2021

@helena1033
Ja tam rodila pred 7 tydny. Kojici caj je stale k dispozici na stolku v jidelne. Potrebovala jsem rucnik, vlozky, kuchynske uterky (po sprse na utreni spodku), sprchac+kosmetiku co pouzivas, nepotrebovala jsem nocni kosile, ty dostanes. Pro mimco jen obleceni na cestu domu a plenky. Jinak vse ostatni dostanes v porodnici. Jidlo nebudes potrebovat, neni to tak hrozne. Zbytecne si neber moc capin, budes tam jen 3 dny a pofrcis domu. 😊

zuzaadol
23. kvě 2021

@helena1033 Tak mě třeba zrovna kloboučky chyběly, aniž bych jen předpokládala, že je budu potřebovat. Jedna bradavky si nedala říct 😁 Já si musela půjčit od sestřičky, pak mi muž šel koupit a přinesl velké, tak šel koupit další a ty byly zase tvrdé.... 🤯 Pokud ti není líto peněz já bych je vzala.

helena1033
autor
24. kvě 2021

@zuzaadol no já sem katastrofista a zastávám názor raději to mít a nepoužít než potřebovat a nemít 😂 ...... Raději připravena na vše 😂 druhá věc je jak se na ten můj ,, lodní kufr,, budou tvářit v porodnici 🙏😂

kris_kubko
25. kvě 2021

@helena1033 po mým lodním kufru při prvním dítěti trochu pokukovali, né že ne 😅 Hlavne na porodním jsou šatní skříňky na osobní věci a tam ho nacpat, to byl fakt oříšek. A ještě když přišla jiná maminka s takovou pidi taškou, to jsem si připadala jako úplné jelito 🙈 Ale fakt jsem měla kopu věcí zbytečně a za chvilku nás hnali domů, a táta každý den nosil drobnosti. A to byl zákaz návštěv tehdy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru